مطالب مرتبط:
زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | 451 خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند
18 تا 22 مرداد 1404؛ تعطیلات تابستانی جامعه الزهرا(س)
5 مقصد جذاب برای مسافرت تابستانی/ از ماجراجویی در دره ای بهشتی تا سرزمین لی لی پوت ها
پالایشگران هندی در انتظار فرمان دولت برای توقف یا تداوم خرید نفت از روسیه
آخرین اخبار پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی با 3 خبر مهم از جذب 2 ستاره تا جدایی سعید مهری با این شرط
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مرداد 1404 ساعت 11:252025-08-08اجتماعي

تداوم اسکان تابستانی فرهنگیان شیراز تا نیمه شهریور


ستاد های اسکان آموزش و پرورش فارس خدمات خود به فرهنگیان و خانواده هایشان را تا اواسط شهریور در شیراز ادامه می دهند.

- ستاد های اسکان آموزش و پرورش فارس خدمات خود به فرهنگیان و خانواده هایشان را تا اواسط شهریور در شیراز ادامه می دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، رییس اداره رفاه و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس گفت: ستاد اسکان موقت فرهنگیان از 25 خرداد فعالیت خود را آغاز کرده و تا اواسط شهریور ادامه خواهد داشت.

فرج الله میرزایی افزود: بیش از 350 کلاس درس در شیراز برای اقامت مسافران تابستانی تجهیز شده و 80 درصد ظرفیت به صورت غیرحضوری از طریق سامانه جامع ثبت نام فرهنگیان به آدرس my.

medu.

ir رزرو می شود.

وی ادامه داد: تاکنون 11 هزار فرهنگی در قالب سه هزار و 500 خانوار وارد شیراز شده اند که با میانگین سه روز اقامت، مجموع نفرروز اسکان به بیش از 33 هزار نفر رسیده است.

رییس اداره رفاه و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس تأکید کرد: در صورت انصراف، هزینه پرداختی به کیف پول کاربری افراد در سامانه بازگردانده می شود.


برچسب ها: آموزش و پرورش فارس - فرهنگیان - فرهنگی - آموزش و پرورش - اسکان - شیراز - شهریور
آخرین اخبار سرویس:

تداوم اسکان تابستانی فرهنگیان شیراز تا نیمه شهریور

تداوم اسکان تابستانی فرهنگیان شیراز تا نیمه شهریور