مطالب مرتبط:
راه اندازی اپلیکیشن سلامت یار اربعین
راه اندازی اپلیکیشن سلامت یار اربعین
راه اندازی اپلیکیشن سلامت یار اربعین
راه اندازی 711 مگاوات نیروگاه حرارتی جدید در یک ماه اخیر
تلاش جهاددانشگاهی قزوین برای راه اندازی پارک صنایع فرهنگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1404 ساعت 18:552025-07-31اقتصادي

راه اندازی دیزل ژنراتور در اشنویه جهت جبران بخشی از ناترازی آب


فرماندار اشنویه از راه اندازی دیزل ژنراتور در اشنویه جهت جبران بخشی از ناترازی آب در این شهرستان با هماهنگی مدیر عامل شرکت برق استان در اسرع وقت خبر داد.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛سید علی ترابی در جریان بازدید ازمخازن آب شهری از شهروندان خواست در مصرف آب و برق صرفه جویی کنند.

وی ادامه داد:در حال حاضر مصرف آب شرب در اشنویه 245 لیتر در ثانیه میباشد که تولید آب 213 لیتر در ثانیه و ازمصرف فعلی مردم کمتر است که انتظار می رود شهروندان عزیز در این رابطه صرفه جویی کنند.

وی در ادامه از شهرداری های اشنویه و نالوس خواست به هیچ عنوان در آبیاری پارک ها و فضای سبز از آب شرب استفاده ننمایند.

وی بیان کرد: توزیع آب شرب و برق در شهرستان باید بر اساس عدالت بوده و این موضوع به روسای ادارات برق و آب یادآوری شده که در این خصوص در تمام مناطق و محلات شهرستان عدالت و مساوات را رعایت کنند ترابی گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با مسئولان استانی مقرر است برای رفاه حال شهروندان در اسرع وقت اداره آبفای شهرستان نسبت به احداث یک مخزن دیگر اقدام نماید.

وی افزود:دولت توجه ویژه ای برای رفع این مشکل و سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر دارد، در همین چهارچوب نهاد های اداری از اعتبارات دولتی و بخش غیردولتی هم باید مشکلات خود را با خرید دیزل ژن


برچسب ها: اشنویه - دیزل ژنراتور - شهرستان - راه اندازی - صرفه جویی - آب شرب - شهروندان
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی دیزل ژنراتور در اشنویه جهت جبران بخشی از ناترازی آب

راه اندازی دیزل ژنراتور در اشنویه جهت جبران بخشی از ناترازی آب