مطالب مرتبط:
عذرخواهی ساعی از پیشکسوت تکواندو پس از سیلی پدر نعمت زاده
پایان حواشی روزهای اخیر در تکواندو؛ عذرخواهی پدر نعمت زاده از پیرهادی
پایان حواشی روزهای اخیر در تکواندو؛ عذرخواهی پدر نعمت زاده از پیرهادی
عذرخواهی پدر نعمت زاده و پایان تنش ها در تکواندو
عذرخواهی پدر مبینا نعمت زاده از پیشکسوت تکواندو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مرداد 1404 ساعت 11:002025-08-08ورزشي

عسکری: ساعی حکم پدر خانواده تکواندو را دارد، نباید موضع گیری می کرد/ قهرمانان ما رفتار هیجانی دارند


«هادی ساعی، وقتی رییس فدراسیون تکواندو شده با هر سن و سالی حکم پدر خانواده تکواندو را دارد.

» سرمربی سابق تیم ملی معتقد است که او نباید در حاشیه اخیر مربوط به پدر مبینا نعمت زاده موضع گیری همراه با جانبداری می کرد.

- فریبرز عسکری، سرمربی سابق تیم ملی تکواندوی ایران که کارزاری برای حفظ احترام و اخلاق در این رشته به راه انداخته، موضع گیری هادی ساعی که بوی جانبداری داده است را نادرست خواند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، تکواندو ایران که سال ها یکی از الگو های نظم، احترام و موفقیت در ورزش کشور بود، این روز ها بیش از هر زمان دیگری با چالش هایی فراتر از میدان رقابت مواجه است.

حاشیه هایی که نه تنها به سکو های قهرمانی ارتباطی ندارد، بلکه مستقیماً اعتبار اخلاقی این رشته را نشانه رفته است.

تازه ترین نمونه اش، حواشی مرتبط با یکی از چهره های مطرح تیم ملی زنان و برخورد زشت و تأسف برانگیز پدر مبینا نعمت زاده با یدالله پیرهادی، پیشکسوت و داور باسابقه تکواندوست؛ اتفاقی که نه در سکوت، که با واکنش گسترده جامعه این رشته همراه شد.

در شرایطی که برخی از مسئولان و نهاد های مرتبط ترجیح دادند فعلاً سکوت اختیار کنند یا توپ رسیدگی را در زمین یکدیگر بیندازند، یکی از چهره های شاخص و با سابقه این رشته سکوت را جایز ندانست.


برچسب ها: سرمربی سابق تیم ملی - تکواندو - موضع گیری - تیم ملی تکواندوی ایران - رییس فدراسیون تکواندو - هادی ساعی - فدراسیون تکواندو
آخرین اخبار سرویس:

عسکری: ساعی حکم پدر خانواده تکواندو را دارد، نباید موضع گیری می کرد/ قهرمانان ما رفتار هیجانی دارند

عسکری: ساعی حکم پدر خانواده تکواندو را دارد، نباید موضع گیری می کرد/ قهرمانان ما رفتار هیجانی دارند