مطالب مرتبط:
بازخوانی فضای خاص مرز خسروی و قصر شیرین همزمان با سالروز بازگشت آزادگان
تردد زوار از مرز خسروی از 980 هزار نفر گذشت
رکود در بازار طلا؛ کاهش 30 درصدی تقاضا از ابتدای سال/ با پایان ماه صفر، قیمت طلا افزایش می یابد؟
کاهش 25 درصدی حجم آب موجود در سدهای کشور
کاهش 40 درصدی وقوع سرقت در استان کرمانشاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 14:252025-08-17اقتصادي

کاهش 30 درصدی کرایه مسیرهای زیارتی عراق در مرز خسروی


مشاور و دستیار استاندار کرمانشاه در امور عراق گفت: ضمن کاهش 30 درصدی هزینه حمل ونقل در مسیرهای زیارتی، خدمات رفاهی، بهداشتی و سایه بان های مسیر زائران در پایانه تقویت شده است.

- کرمانشاه- مشاور و دستیار استاندار کرمانشاه در امور عراق گفت: ضمن کاهش 30 درصدی هزینه حمل ونقل در مسیرهای زیارتی، خدمات رفاهی، بهداشتی و سایه بان های مسیر زائران در پایانه تقویت شده است.

یونس امیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مهم ترین اقدامات ما در سال جاری، کنترل کرایه های حمل ونقل در خاک عراق بود.

با عنایت الهی و همکاری طرف عراقی توانستیم از افزایش قیمت ها جلوگیری کنیم و حتی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی استان دیالی و به کارگیری ناوگان حمل ونقل، حدود 30 درصد کاهش در هزینه های جابجایی زائران به شهرهای زیارتی ایجاد کنیم.

وی با اشاره به ورود ناوگان حمل ونقل گفت: حدود 700 دستگاه شامل مینی بوس، ون و اتوبوس از بخش خصوصی به کار گرفته شد و همچنین نزدیک به 300 دستگاه اتوبوس از حمل ونقل عمومی و دولتی عراق به این ظرفیت اضافه شد.

مجموعاً بالغ بر هزار دستگاه در اختیار زائران قرار گرفت تا جابجایی آنان به سهولت انجام شود.

امیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توافقات رفاهی با طرف عراقی افزود: زائران علاقه مند هستند مسیر حدود 1300 متری پایانه تا گار


برچسب ها: حمل ونقل - استاندار کرمانشاه - کرمانشاه - زیارتی - مسیر - عراق - 30 درصدی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 30 درصدی کرایه مسیرهای زیارتی عراق در مرز خسروی

کاهش 30 درصدی کرایه مسیرهای زیارتی عراق در مرز خسروی