مطالب مرتبط:
«ازن» آلاینده هوای گرم تهران
معاون صمت گیلان: واحدهای صنعتی احیا شده نیازمند حمایت ویژه هستند
اروندِ صنعتی؛ خیز بلند از مرز ظرفیت ها تا میدان عمل
تسهیل سرمایه گذاری صنعتی در گیلان با الحاق شهرک های جدید به منطقه آزاد انزلی
اروندِ صنعتی؛ خیز بلند از مرز ظرفیت ها تا میدان عمل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 مرداد 1404 ساعت 19:402025-08-02اجتماعي

یک واحد آلاینده در ناحیه صنعتی سیرو قم پلمب شد


رییس اداره محیط زیست شهرستان کهک از پلمب یکی از واحدهای صنعتی مستقر در ناحیه صنعتی سیرو بخاطر عدم پایبندی به موازین محیط زیستی خبر داد.

- قم - رییس اداره محیط زیست شهرستان کهک از پلمب یکی از واحدهای صنعتی مستقر در ناحیه صنعتی سیرو بخاطر عدم پایبندی به موازین محیط زیستی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، کاظم کاکایی گفت: واحدهای صنعتی مستقر در شهرستان کهک به صورت شبانه روزی مورد رصد و پایش قرار گرفته و در صورت احراز هرگونه آلودگی، اخطاریه های لازم برای آنها صادر شده و بر اساس قوانین و ضوابط زیست محیطی قاطعانه با آنها برخورد می شود.

وی بر ضرورت همراهی و مشارکت فعالان صنعتی در جهت حفظ و حراست از طبیعت و محیط زیست تأکید کرد و گفت: در همین راستا یکی از واحدهای آلاینده در ناحیه صنعتی سیرو به دلیل عدم مدیریت فاضلاب صنعتی خود و توجه نکردن به اخطارهای متعدد صادر شده از سوی این اداره برای اتصال کارگاه به تصفیه خانه، پلمب شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کهک تصریح کرد: ساکنان این شهرستان می توانند گزارش های خود از تخلفات زیست محیطی اعم از آلودگی آب، خاک و هوا و شکار و صید غیرمجاز را با شماره تلفن 34224884 (اداره محیط زیست شهرستان کهک) و یا در پیام رسان ایتا و بله با شماره 09107227541 در میان بگذارند.


برچسب ها: صنعتی - محیط زیست - ناحیه صنعتی - واحدهای صنعتی - رییس اداره محیط زیست - اداره محیط زیست - زیست
آخرین اخبار سرویس:

یک واحد آلاینده در ناحیه صنعتی سیرو قم پلمب شد

یک واحد آلاینده در ناحیه صنعتی سیرو قم پلمب شد