مطالب مرتبط:
گروگان گیری در تهران به خاطر 2500 دلار/ «با انواع شکنجه اعم از سوزاندن بدنم و زدن چاقو شماره تماس اقوامم را گرفتند»
گروگان گیری در تهران به خاطر 2500 دلار/ گروگان گیران دستگیر شدند
حادثه گروگان گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
گروگان گیری در تهران برای 2500 دلار
گروگان گیری در تهران به خاطر 2500 دلار/ گروگان گیران دستگیر شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1404 ساعت 10:152025-08-18حوادث

شکنجه وحشیانه در قلب تهران برای 2500 دلار


سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران از رهایی فردی خبر داد که با ترفند اخذ ویزا به چنگ گروگانگیران افتاده بود.

- سرهنگ حسین مهرعلیان سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت اظهار کرد: فردی در تماس با پلیس از گروگان گرفته شدن یکی از بستگانش خبر داد و بلافاصله تیم عملیات کلانتری 179 خلیج فارس دست به کار شدند.

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین؛ وی ادامه داد: با انجام بررسی ها و استفاده از روش های ویژه، محل گروگان شناسایی شد و در یک عملیات ویژه پلیسی مأموران موفق به دستگیری گروگانگیر و آزادی گروگان شدند.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: فرد گروگان گرفته شده اعلام کرد که با دیدن تبلیغاتی درخصوص اخذ ویزا در یکی از شبکه های اجتماعی با فرد آگهی دهنده تماس گرفتم و پس از هماهنگی با آنان برای اخذ ویزا به آدرسی که اعلام کردند رفتم.

وی افزود: در آنجا فردی به دنبال من آمد و مرا به منزل مسکونی خود برد.

آنجا 2 نفر دیگر منتظر من بودند که ناگهان دست و پا و دهان مرا بستند و با سوزاندن بدنم و ضربات چاقو مرا شکنجه و وادار کردند شماره تماس خانواده ام را بدهم.

آنها سپس با ارسال تصاویر شکنجه من خانواده ام را مجبور کردند 2500 دلار به حساب صرافی در خارج از کشور واریز کنند.


برچسب ها: پلیس پیشگیری پایتخت - گروگان - پلیس پیشگیری - اخذ ویزا - پیشگیری - پلیس - پلیس پیشگیری تهران
آخرین اخبار سرویس:

شکنجه وحشیانه در قلب تهران برای 2500 دلار

شکنجه وحشیانه در قلب تهران برای 2500 دلار