مطالب مرتبط:
تدوین چارچوب فناوری های نوین و هوش مصنوعی در آموزش و پرورش
تامین تجهیزات؛ مهم ترین نیاز آموزش هوش مصنوعی به دانش آموزان
آغاز بیکاری عظیم؛ هوش مصنوعی وارد مرحله خطرناک شد!
آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش آموزان گیلانی
برنامه های آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی در مدارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1404 ساعت 09:452025-08-18اجتماعي

آغاز آموزش هوش مصنوعی برای 200 هزار معلم از هفته آینده


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح آموزش هوش مصنوعی گفت: حدود 200 هزار معلم از هفته آینده وارد چرخه آموزش رایگان، بازی محور و آنلاین هوش مصنوعی می شوند که مرحله نخست آن شامل آشنایی پایه است.

- وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح آموزش هوش مصنوعی گفت: حدود 200 هزار معلم از هفته آینده وارد چرخه آموزش رایگان، بازی محور و آنلاین هوش مصنوعی می شوند که مرحله نخست آن شامل آشنایی پایه است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا کاظمی با بیان اینکه با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یک نقشه راه دقیق و در چند فاز برای آموزش هوش مصنوعی به دانش آموزان و معلمان طراحی شده است، افزود: در این نقشه راه، گام نخست به طور حتم آشنایی با ادبیات و کلیات هوش مصنوعی است.

وی با بیان اینکه، این آموزش ها کاملاً رایگان، جذاب، به صورت آنلاین و به شکل بازی محور طراحی شده است، اظهار داشت: از ابتدای تابستان امسال، آموزش هوش مصنوعی برای حدود دو میلیون دانش آموز در مقاطع مختلف آغاز شده و حدود 200 هزار معلم نیز از هفته آینده وارد چرخه آموزش خواهند شد.

وزیر آموزش و پرورش، فاز دوم آموزش هوش مصنوعی به دانش آموزان و معلمان را آشنایی با نرم افزار های هوش مصنوعی ذکر کرد و افزود: البته این بخ


برچسب ها: هوش مصنوعی - آموزش - مصنوعی - وزیر آموزش و پرورش - هفته آینده - آموزش و پرورش - ارتباطات و فناوری اطلاعات
آخرین اخبار سرویس:

آغاز آموزش هوش مصنوعی برای 200 هزار معلم از هفته آینده

آغاز آموزش هوش مصنوعی برای 200 هزار معلم از هفته آینده