مطالب مرتبط:
خبر خوش برای بازنشستگان؛ افزایش 8 میلیون تومانی حقوق ها از مرداد 1404
جدیدترین قیمت یورو امروز 17 مرداد 1404 | افزایش یورو به 108,800 تومان! | آخرین تغییرات قیمت یورو در بازار آزاد
افزایش حداقل 6 میلیون تومانی برای این گروه از آموزش و پرورشی ها | خبر خوش برای معلمان و فرهنگیان امروز جمعه 17 مرداد 1404
خبر رسمی از افزایش حداقل 6 میلیون تومانی برای این گروه از آموزش و پرورشی ها | خبر خوش برای معلمان و فرهنگیان امروز جمعه 17 مرداد 1404
افزایش 4,200,000 تومانی حقوق بازنشستگان در مرداد تایید شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 08:552025-08-09اجتماعي

افزایش نسبی دما تا اواخر هفته در هرمزگان، 18 مرداد


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: از لحاظ دمایی امروز نوسان دما تغییر چندانی نخواهد داشت و از فردا تا آخر هفته، افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.

- کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: از لحاظ دمایی امروز نوسان دما تغییر چندانی نخواهد داشت و از فردا تا آخر هفته، افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، مجتبی حمزه نژاد گفت: امروز تداوم وزش باد های نسبتاً شدید جنوب شرقی در محدوده دریایی استان و در بعدازظهر ناپایداری جوی به ویژه در مناطق مرتفع استان پیش بینی می شود.

او افزود: صبح تا ظهر امروز در دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس وزش باد های نسبتاً شدید جنوب شرقی، سبب مواج شدن دریا خواهد شد و بروز گرد و غبار در قشم، سواحل خمیر و لنگه احتمال دارد.

حمزه نژاد، گفت: بعدازظهر و شب نیز در ارتفاعات استان به ویژه بشاگرد، حاجی آباد و بستک، محدوده تنگه هرمز و برخی سواحل رشد ابر، رگبار باران و رعد و برق گاه تگرگ، تندباد لحظه ای، سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی و تقویت نقطه ای بارش ها پیش بینی می شود.

او افزود: در مناطقی که شرایط بارشی فراهم نباشد، بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست و توصیه می شود از قرارگیری در مجاورت و بستر رودخانه های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - افزایش نسبی دما - اداره کل هواشناسی - پیش بینی - امروز - افزایش - نوسان دما
آخرین اخبار سرویس:

افزایش نسبی دما تا اواخر هفته در هرمزگان، 18 مرداد

افزایش نسبی دما تا اواخر هفته در هرمزگان، 18 مرداد