مطالب مرتبط:
پایداری هوای گرم و شرجی تا اوایل هفته در مازندران
هوای گرم و پایدار در گلستان ادامه دارد
شناسایی 64 دستگاه پرمصرف در لرستان/ برق 15 اداره قطع شد
پیام استاندار لرستان به مناسبت روز خبرنگار
استاندار لرستان: روز خبرنگار نمایش عشق به مردم و تعهد به حق است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مرداد 1404 ساعت 20:202025-08-08اجتماعي

ماندگاری هوای گرم در لرستان


برای دو روز آینده افزایش سرعت وزش باد همراه با ماندگاری هوای گرم در لرستان پیش بینی شده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: بر اساس نقشه ها و مدل های هواشناسی از امروز و تا اواسط هفته آتی برای همه نقاط استان افزایش پوشش ابر و گاهی افزایش سرعت وزش باد تا بازه قابل ملاحظه پیش بینی می شود.

  بهروز مرادپور افزود: همچنین از امروز لغایت یکشنبه با توجه به تراکم ابر ها و بالا بودن شاخص های ناپایداری، در برخی نقاط وقوع بارش هایی بصورت خفیف و پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق انتظار می رود.

  مرادپور اضافه کرد: این شرایط با مخاطراتی همچون اختلال در تردد، لغزندگی سطح جاده ها، خطر سقوط اشیا، خسارت به برخی سازه ها همراه است.

  مدیرکل هواشناسی لرستان یادآور شد: از نظر نوسانات دمایی کماکان هوای گرم بر جو منطقه ماندگار است، لذا مدیریت بهینه مصرف آب و برق توصیه می شود.


برچسب ها: ماندگاری هوای گرم - لرستان - هواشناسی لرستان - مدیرکل هواشناسی - هواشناسی - هوای گرم - ماندگار
آخرین اخبار سرویس:

ماندگاری هوای گرم در لرستان

ماندگاری هوای گرم در لرستان