مطالب مرتبط:
غنی سازی اوقات فراغت 8 هزار دانش آموز در کانون های فرهنگی و مهارتی
بیش از 17 هزار دانش آموز تغییر رشته داده اند
اربیعن شهدای دانش آموز در تبریز
بهینه سازی مصرف انرژی براساس آموز ه های قرآنی
اربعین شهدای دانش آموز در تبریز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1404 ساعت 08:252025-07-31اجتماعي

غنی سازی اوقات فراغت 8 هزار دانش آموز در کانون های فرهنگی و مهارتی


دانش آموزان آباده تابستان امسال را با یادگیری مهارت های فرهنگی، هنری، دینی و ورزشی در کانون های فرهنگی و تربیتی سپری می کنند.

- غنی سازی اوقات فراغت 8 هزار دانش آموز در کانون های فرهنگی و مهارتی دانش آموزان آباده تابستان امسال را با یادگیری مهارت های فرهنگی، هنری، دینی و ورزشی در کانون های فرهنگی و تربیتی سپری می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، هزاران دانش آموز در آباده تابستان امسال را با یادگیری مهارت های فرهنگی، هنری، دینی و ورزشی در کانون های فرهنگی و تربیتی سپری می کنند.

  معاون پرورشی آموزش و پرورش آباده گفت: بیش از 8 هزار دانش آموز دختر و پسر در قالب کلاس های فرهنگی، هنری، مهارتی، دینی و ورزشی، اوقات فراغت خود را در کانون های فرهنگی و تربیتی این شهرستان می گذرانند.

  رضا سعادت افزود: این برنامه ها در پنج کانون فرهنگی و تربیتی، دو سالن ورزشی، دارالقرآن و تعدادی از مدارس شهرستان اجرا می شود.

  وی با اشاره به جایگاه هنر منبت در آباده، اظهار کرد: دانش آموزان علاقه مند در کنار سایر مهارت ها، با هنر منبت نیز آشنا می شوند تا میراث فرهنگی منطقه را بهتر بشناسند و حفظ کنند.

  معاون پرورشی آموزش و پرورش آباده ادامه داد: کلاس های قرآن، احکام، نهج البلاغه، نقاشی، خوشنویسی، موسیقی، نمایش، رباتیک و رایانه از جمله


برچسب ها: کانون های فرهنگی و تربیتی - کانون های فرهنگی - فرهنگی - دانش آموز - کانون - اوقات فراغت - تربیتی
آخرین اخبار سرویس:

غنی سازی اوقات فراغت 8 هزار دانش آموز در کانون های فرهنگی و مهارتی

غنی سازی اوقات فراغت 8 هزار دانش آموز در کانون های فرهنگی و مهارتی