مطالب مرتبط:
پارکینگ ترمینال سلام در ایام اربعین رایگان است
تشکیل شعب ویژه در دادگستری شهرستان مریوان در ایام اربعین حسینی 
عبور 50 درصد زائران اربعین از محورهای لرستان؛ هشدار پلیس به رانندگان
تصاویر/ آغاز فعالیت های فرهنگی و هنری در ایام اربعین در مرز چذابه
روابط دوستانه بین ایران و عراق زمینه ساز تردد میلیون ها زائر اربعین حسینی شد / نقش مرزهای خوزستان در ایام اربعین حسینی حیاتی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مرداد 1404 ساعت 11:402025-08-10اجتماعي

خستگی رانندگان عامل خطر تصادفات در ایام اربعین


رییس پلیس راهور مازندران در خصوص تصادفات ناشی از خستگی و خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز زائرین در ایام اربعین حسینی هشدار داد.

-     به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ رییس پلیس راهور مازندران در خصوص سفر زیارتی زائرین اربعین حسینی به رانندگان، گفت:ممکن است برخی به دلیل گرمای هوا شب را برای تردد انتخاب کنند که توصیه می شود با توجه به کاهش میدان دید رانندگان در این ساعت ها و خستگی، زمان مناسبی را برای استراحت در نظر بگیرند.

سرهنگ نصراله بیگلری افزود: با توجه به اینکه بیشترین تصادفات در ساعات پایانی شب و اولیه بامداد و صبح ها می باشد، بنابراین زائران حتماً پس از بازگشت از سفر استراحت داشته باشند و این موضوع را در نظر بگیرند که خستگی ناشی از چند صد کیلومتر پیاده روی می تواند آنها را با حوادث ناگواری مواجه کند که قطعاً باید استراحت کافی را قبل از حرکت مد نظر قرار دهند.

رییس پلیس راهور مازندران در پایان توصیه، گفت: زائرین گرامی در مسیر بازگشت حتماً قبل از رانندگی در استراحتگاه ها استراحت کافی داشته باشند و با سرعت مطمئنه و مجاز رانندگی نمایند چرا که خستگی و خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز، دو دلایل اصلی تصادفات زائرین اربعین در سنوات گذشته بوده است.


برچسب ها: رییس پلیس راهور مازندران - رییس پلیس راهور - رانندگان - مازندران - اربعین حسینی - استراحت - تصادفات
آخرین اخبار سرویس:

خستگی رانندگان عامل خطر تصادفات در ایام اربعین

خستگی رانندگان عامل خطر تصادفات در ایام اربعین