مطالب مرتبط:
این بنا پیش از برج آزادی نماد تهران بود
معمای قتل مادر و دختر در برج غرب تهران
معمای قتل مادر و دختر در برج غرب تهران
معمای قتل مادر و دختر در برج غرب تهران
درخشش محمدرضا آزادی در ترکیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 مرداد 1404 ساعت 12:102025-07-28سياسي

این بنا پیش از برج آزادی نماد تهران بود


نمای داخلی هم نقوشی مانند مسلسل، صحنه تسخیر تهران در کودتای 1299 در نزدیکی دروازه و برج و باروهای تهران (احتمالا دروازه قزوین)، نگاره تمام قد سربازان لژیون قزاق و همین طور نقش دو فرشته پیروزی که تا حدودی از حجاری های طاق بستان اقتباس شده است، - نمای داخلی هم نقوشی مانند مسلسل، صحنه تسخیر تهران در کودتای 1299 در نزدیکی دروازه و برج و باروهای تهران (احتمالا دروازه قزوین)، نگاره تمام قد سربازان لژیون قزاق و همین طور نقش دو فرشته پیروزی که تا حدودی از حجاری های طاق بستان اقتباس شده است، دارد و در بخش بالایی این سردر هم جایگاه دیده بانی و نقاره زنی طراحی شده است.

حوالی میدان توپخانه، در دل بافت تاریخی شهر، میدانی واقع شده که ظاهرا هیچ شباهتی به میدان ندارد؛ میدان مشق که هیچ گاه شکل دایره ای نداشته و از همان ابتدا، یک محوطه چهارضلعی 400 در 400متری با مساحت 16 هزار متر بوده.

به گزارش هفت صبح، آن طور که در نقشه میدان مشق دیده می شود، ورودی اصلی این میدان در خیابان سپه (امام خمینی امروزی) قرار دارد.

سه ضلع دیگر این محوطه هم به خیابان های سی تیر، یارجانی و سرهنگ سخایی می رسد.

میدان مشق، یک مجموعه قدیمی است که محوطه اولیه آن در زمان فتحعلی شاه قاجار و برای رژه و انجام تمرین های نظامی ارتش ایجاد شد.


برچسب ها: تهران - دروازه - میدان - طاق بستان - کودتای 1299 - سربازان - نزدیکی
آخرین اخبار سرویس:

این بنا پیش از برج آزادی نماد تهران بود

این بنا پیش از برج آزادی نماد تهران بود