مطالب مرتبط:
زیرسازی 125 کیلومتر راه روستایی در استان هرمزگان طی سه ماهه نخست 1404
توسعه متوازن زیرساخت های ارتباطی از نیازهای کردستان است
پیش بینی آب و های کشور: رگبار، رعد و برق و طوفان گرد و خاک در راه است
پیشرفت 80 درصدی محور ارتباطی یاسوج-شیراز در محدوده منطقه تنگ سرخ
مدافع ازبکستانی استقلال در راه امضای قرارداد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 تیر 1404 ساعت 16:152025-07-09سياسي

260 کیلومتر راه ارتباطی در گرمی مرمت و آسفالت می شود


نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی گفت: 260 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی گرمی مورد مرمت، بهسازی و آسفالت قرار می گیرد.

- گرمی- نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی گفت: 260 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی گرمی مورد مرمت، بهسازی و آسفالت قرار می گیرد.

محمد خوش سیما در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: اصلی ترین دغدغه ساکنان مناطق روستایی گرمی و انگوت آسفالت راه های ارتباطی است تا در تردد آنها مشکلات و نارسایی ها رفع شود.

وی خاطرنشان کرد: از 560 کیلومتر بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی شهرستان گرمی 300 کیلومتر وضعیت مطلوب و مناسب دارند اما 260 کیلومتر از استانداردهای کافی بهره مند نیستند.

نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی افزود: تا یک ماه آینده 25 کیلومتر از مسیر آزادلو – اوماسانلو زیر بار ترافیک خواهد رفت که لایه دوم آسفالت ریزی آن در حال انجام است.

خوش سیما بیان کرد: پیمانکاران این پروژه قول داده اند تا شروع فصل بارش ها و سرما 20 کیلومتر دیگر از این محور را در محدوده زهرا و موران تکمیل کرده و به زیربار ترافیک ببرند.

وی گفت: ما منشور توسعه روستایی شهرستان گرمی و انگوت را تهیه و تدوین کردیم تا از طرح هادی روستایی گرفته تا آبرسانی، آسفالت راه های روستایی، برخورداری از خدمات بهداشت


برچسب ها: نماینده مردم گرمی و انگوت - کیلومتر - مجلس شورای اسلامی - گرمی - نماینده مردم - شورای اسلامی - آسفالت
آخرین اخبار سرویس:

260 کیلومتر راه ارتباطی در گرمی مرمت و آسفالت می شود

260 کیلومتر راه ارتباطی در گرمی مرمت و آسفالت می شود