مطالب مرتبط:
سخنگوی دولت: زندگی در ایران و تهران در جریان است/ همدلی مردم پشتوانه اصلی دولت
سخنگوی دولت: رفتار کشورهایی که تجاوز به ایران را توجیه می کنند، خفت بار است
سخنگوی دولت: ایران در مورد حاکمیت و استقلال خود سازش نمی کند/ رفتار کشورهایی که سعی در توجیه تجاوز به ایران دارند خفت بارتر از همه است
سخنگوی وزارت خارجه ایران: دولت ترامپ به دیپلماسی «خیانت» کرد
واکنش سخنگوی دولت به حمله اسراییل به تهران و ساختمان هلال احمر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1404 ساعت 14:102025-06-23بين الملل

سخنگوی دولت: زندگی در ایران و به ویژه تهران جریان دارد


سخنگوی دولت، اعلام کرد که مصدومان تجاوز آمریکا به سایت های هسته ای کشور هیچگونه آلودگی پرتو هسته ای نداشتند.

- به گزارش تابناک، فاطمه مهاجرانی با حضور در شبکه خبر سیما، درباره آخرین اقدامات دولت در شرایط جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران، اظهار کرد: طبق گزارش وزارت بهداشت پس از حمله دیروز آمریکا به برخی مراکز هسته ای، با توجه به وجود مرکز درمانی و اورژانس ویژه در کنار سایت هسته ای؛ مصدومان این حمله هیچ آلودگی پرتو هسته ای نداشتند و سازمان انرژی اتمی این را تایید کرده است .

وی با اشاره به اینکه در روز یازدهم  دفاع جانانه ایران در برابر رژیم صهیونیستی هستیم، یادآور شد: در این مدت شاهد تجاوز رژیم صهیونیستی و آسیب وارد شدن به ساختمان صلح جمعیت هلال احمر بودیم.

هدف اصلی این حملات ایران و مردم ایران است و این حملات معنایی جز شلیک به صلح و خانواده و علم ندارد.

همه حرف هایی که می زنند جز این باشد، دروغ است.

سخنگوی دولت خطاب به مردم توصیه کرد: با توجه به فعالیت های خوب فعالان رسانه لازم است اخبار از رسانه های اصلی دنبال شود.

به رغم تلاش های رژیم صهیونیستی همچنان شاهد همبستگی مردم ایران هستیم و در این مسیر تلاش های دیپلماتیک ما با سفرهای متعدد وزیر امور خارجه و دفاع مشروع به شدت ادامه دارد.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - هسته ای - صهیونیستی - ایران - هسته - سازمان انرژی اتمی - جمعیت هلال احمر
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی دولت: زندگی در ایران و به ویژه تهران جریان دارد

سخنگوی دولت: زندگی در ایران و به ویژه تهران جریان دارد