مطالب مرتبط:
کشت برنج در خوزستان ممنوع شد/ اولویت تامین آب شرب در شرایط بحران کم آبی
مرد پرتغالی با بهترین آمار برد، دوباره روی نیمکت آبی ها نشست
انفجار بمب نقل و انتقالاتی در استقلال / زارع آبی پوش شد؟
با انصراف پرسپولیس؛ سعید سحرخیزان آبی پوش می شود؟
با انصراف پرسپولیس؛ سعید سحرخیزان آبی پوش می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 تیر 1404 ساعت 14:002025-06-26سياسي

بحران کم آبی در بویین زهرا جدی است


فرماندار بویین زهرا با بیان اینکه بحران کم آبی جدی در این شهرستان جدی است، مشارکت مردم را کلید عبور از این وضعیت دانست.

- بویین زهرا- فرماندار بویین زهرا با بیان اینکه بحران کم آبی جدی در این شهرستان جدی است، مشارکت مردم را کلید عبور از این وضعیت دانست.

به گزارش خبرنگار مهر ، مصطفی صالحی پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات روستای فتح آباد بویین زهرا اظهار کرد: امروز با یکی از مهم ترین چالش های شهرستان مواجه هستیم؛ منابع آبی ما در حال تحلیل رفتن هستند و این زنگ خطری جدی برای همه ماست.

فرماندار بویین زهرا تصریح کرد: اگر این روند ادامه یابد، تبعات آن تنها دامن دولت را نمی گیرد بلکه همه شهروندان و نسل های آینده متأثر خواهند شد.

صالحی با تأکید بر لزوم مصرف صحیح و مسئولانه منابع افزود: مصرف بی رویه، نه تنها فشار مضاعفی بر منابع وارد می کند، بلکه زحمات بی وقفه مدیران، دهیاران و مسئولانی را که شبانه روز برای تأمین منابع تلاش می کنند، بی ثمر می سازد.

وی عنوان کرد: امروز، حل بحران منابع آب فقط در گرو اقدامات دولتی نیست؛ بلکه مشارکت و همکاری مستقیم مردم در رعایت الگوی مصرف و پایبندی به قانون، حیاتی است.

وی با اشاره به آمار نگران کننده مصرف آب در برخی نقاط ادامه داد: در برخی روستاها با جمعیتی حدود دو هزار نفر، میزان مصرف آب به اندا


برچسب ها: بویین زهرا - بحران کم آبی - بویین - زهرا - فرماندار - شهرستان - مشارکت مردم
آخرین اخبار سرویس:

بحران کم آبی در بویین زهرا جدی است

بحران کم آبی در بویین زهرا جدی است