مطالب مرتبط:
راه اندازی 125 آشپزخانه اطعام حسینی در استان هرمزگان
آغاز عزاداری حسینی در بین الحرمین + عکس
آغاز دوباره طرح ترافیک پایتخت از این تاریخ
طرح ترافیک تهران از این تاریخ رسما آغاز خواهد شد | 9 تیر 1404
آغاز پویش «مهر حسینی برای ایران» در کرمان همزمان با ماه محرم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 تیر 1404 ساعت 11:452025-06-29اقتصادي

طرح اطعام و احسان حسینی در استان بوشهر آغاز شد


مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: با هدف کمک به وضعیت معیشتی نیازمندان طرح اطعام و احسان حسینی در استان بوشهر با توزیع 34 هزار بسته معیشتی و پخت و توزیع یک میلیون غذای گرم آغاز شد.

- بوشهر-مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: با هدف کمک به وضعیت معیشتی نیازمندان طرح اطعام و احسان حسینی در استان بوشهر با توزیع 34 هزار بسته معیشتی و پخت و توزیع یک میلیون غذای گرم آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، فرید محبی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: گروه های جهادی، مراکز نیکوکاری، ائمه جمعه و جماعت، حسینیه ها، هیأت های مذهبی، موکب داران و تمامی خیران می توانند در اجرای طرح اطعام و احسان حسینی همکاری کنند.

وی افزود: در همین ارتباط 72 آشپزخانه، پیش بینی شده که قرار است در این مدت یک میلیون پرس غذای گرم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی پخت و در بین نیازمندان توزیع شود.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر تصریح کرد: پیش بینی می شود در قالب طرح اطعام و احسان حسینی، 34 هزار بسته سبد کالا به ارزش هر بسته 1 میلیون تومان در بین خانواده های نیازمند استان توزیع شود.

وی با اشاره به اجرای طرح اکرام ایتام و محسنین اضافه کرد: قرار است در ماه های محرم و صفر 2 هزار و 50 نفر حامی برای فرزندان یتیم و محسنین استان بوشهر جذب شود.


برچسب ها: استان بوشهر - مدیرکل کمیته امداد - کمیته امداد استان بوشهر - احسان حسینی - کمیته امداد - بوشهر - نیازمندان
آخرین اخبار سرویس:

طرح اطعام و احسان حسینی در استان بوشهر آغاز شد

طرح اطعام و احسان حسینی در استان بوشهر آغاز شد