مطالب مرتبط:
رهاسازی 40 هزار قطعه ماهی در آب های بندر ماهشهر
40 هزار قطعه ماهی در آب های بندر ماهشهر رها سازی شد
باجناقم روزگارم را سیاه کرد | زندگی تلخ مردی که بچه دار نمی شد
شهادت سرباز مجروح نیروی دریایی ارتش | عکس
طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه| بچه ها عاشقشن!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 تیر 1404 ساعت 09:552025-06-30اقتصادي

رهاسازی 40 هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات ماهشهر


به منظور بازسازی ذخایر آبزیان و حفاظت از زیستگاه های دریایی تعداد 40 هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات شهرستان ماهشهر رهاسازی شد.

- به منظور بازسازی ذخایر آبزیان و حفاظت از زیستگاه های دریایی تعداد 40 هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات شهرستان ماهشهر رهاسازی شد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان با تأکید بر اهمیت بهره برداری پایدار از ذخایر آبزیان دریایی اظهار داشت: حفظ ذخایر در بلندمدت از اهداف کلیدی مدیریت صید استان است و تنوع بالای گونه های آبزیان در خلیج فارس و وجود گونه های با ارزش اقتصادی بالا ضرورت حفاظت بیشتر را دوچندان می کند.

احمدعلی پناه افزایش فشار صیادی در صیدگاه های استان را یکی از چالش های جدی برشمرد و ضمن اشاره به تأثیر صنایع پتروشیمی در تخریب زیستگاه های دریایی منطقه بر لزوم ورود جدی این صنایع در ایفای کامل و موثر مسئولیت های اجتماعی خود تاکید نموده و خواستار تعهد جدی تر آنان در کمک به بازسازی ذخایر شد.

وی در ادامه اولویت های مدیریت صید استان را ارزیابی و پایش مستمر ذخایر آبزیان، کنترل و نظارت بر زیستگاه ها با مشارکت صیادان، مقابله با روش های صید مخرب، توسعه زیستگاه های مصنوعی، حمایت از مراکز تحقیقاتی برای تکثیر و پرورش گونه های بومی و اق


برچسب ها: دریایی - آبزیان - بچه ماهی - زیستگاه - رهاسازی - ذخایر - ماهشهر
آخرین اخبار سرویس:

رهاسازی 40 هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات ماهشهر

رهاسازی 40 هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات ماهشهر