مطالب مرتبط:
دستگیری فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی و دادگستری ایذه
خبر تعطیلی ادارات استان تهران در روز یکشنبه 29 تیر 1404/ آیا فردا یکشنبه 29 تیر ادارات و بانکهای تهران تعطیل است؟
ساعت کاری ادارات لرستان یکشنبه و دوشنبه تغییر کزد
خبر تعطیلی ادارات استان خوزستان در روز یکشنبه 29 تیر 1404/ آیا فردا یکشنبه 29 تیر ادارات و بانکهای اهواز تعطیل است؟
توزیع 40 دستگاه تجهیزات و ادوات کشاورزی میان کشاورزان شهرستان ایذه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 تیر 1404 ساعت 11:202025-07-20حوادث

فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی ایذه دستگیر شد


فردی که با ادعای داشتن نفوذ در ادارات دولتی و دستگاه قضایی، مبالغی را از شهروندان دریافت کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، صادق دقیقیان پیش از ظهر امروز یکشنبه در گفتگویی رسانه ای بیان کرد: با وصول اخباری مبنی بر اینکه شخصی با معرفی خود به عنوان مأمور دولتی و نیز ادعای نفوذ در ادارات و مراجع قضایی وجوه قابل توجهی را با وعده انجام امور اداری و قضایی از شهروندان دریافت کرده است، با رصد اطلاعاتی و دستور قضایی در یک عملیات غافلگیرانه توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان ایذه شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد این شخص هیچ سمت رسمی در ارگان های دولتی نداشته و این ادعاها را صرفاً برای تحصیل وجوه از مردم بیان کرده و جرایم ارتکابی را نسبت به افراد متعددی مرتکب شده است.

دادستان ایذه با بیان اینکه پس از طی فرایند قانونی لازم تصویر وی در اجرای بند ب ماده 96 قانون آیین دادرسی کیفری به منظور شناسایی افراد مالباخته احتمالی منتشر می شود، گفت: چنانچه شهروندان وجهی در این راستا به این شخص پرداخته باشند می توانند با در دست داشتن مستندات لازم به دفتر دادستانی و یا دفتر شعبه سوم بازپرسی دادسرای ایذه مراجعه کنند.


برچسب ها: ادارات دولتی - قضایی - دولتی - ادارات - دستگیر - شهروندان - شناسایی
آخرین اخبار سرویس:

فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی ایذه دستگیر شد

فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی ایذه دستگیر شد