مطالب مرتبط:
گفت وگوی عراقچی با وزیر خارجه لهستان: حمایت اروپا دلیل یاغی گری اسراییل است
واکنش بقایی به حمایت صدراعظم آلمان از نسل کشی اسراییل
برآورد رسانه آمریکایی از خسارت وحشتناک جنگ برای اسراییل
واکنش رسانه فرانسوی به پیام رهبر انقلاب درباره حملات اسراییل و آمریکا
واکنش بقایی به حمایت صدر اعظم آلمان از اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 تیر 1404 ساعت 20:302025-06-27بين الملل

حمایت رسانه داخلی ازجاسوس اسراییل؟


یکی از روزنامه های ایران در مطلبی به کاهش پهنای باند واتساپ اعتراض کرده و این در حالی است که جاسوسی این پیام رسان بر همه مسجل شده است.

- یکی از روزنامه های ایران در مطلبی به کاهش پهنای باند واتساپ اعتراض کرده و این در حالی است که جاسوسی این پیام رسان بر همه مسجل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در روزهای ابتدایی جنگ و بعد از ترور دانشمندان کشور و فرماندهان عالی رتبه نظامی، با بررسی های صورت گرفته توسط دستگاه های امنیتی و فرماندهی امنیت سایبری کشور، مسجل شد که دشمن از بسترهای مختلفی اقدام به موقعیت یابی این شهدای عزیز کرده است.

بررسی های امنیتی نشان می دهد که یکی از این بسترها برای موقعیت یابی فرماندهان و دانشمندان کشور جهت ترور، استفاده از پلتفرم های متا از جمله سکوی واتساپ بوده است؛ این سکو سال گذشته با پیشنهاد وزارت ارتباطات در شورای عالی فضای مجازی رفع فیلتر شده بود.

آنطور که مراجع امنیتی گفته اند و در ایام جنگ هم اخبار مربوط به جاسوسی و موقعیت یابی واتساپ در رسانه ها منتشر شد، همراهی واتساپ با دشمن صهیونیستی در تهاجم به کشورمان قطعی است.

برهمین اساس، بسیاری از مردم و مسئولان کشور اقدام به حذف این نرم افزار از تلفن های همراه خود کردند تا مبادا ناخواسته به اهداف دشمن کمک کرده باشند.


برچسب ها: روزنامه های ایران - شورای عالی فضای مجازی - پهنای باند - دانشمندان - فرماندهان - واتساپ - پیام رسان
آخرین اخبار سرویس:

حمایت رسانه داخلی ازجاسوس اسراییل؟

حمایت رسانه داخلی ازجاسوس اسراییل؟