مطالب مرتبط:
حضرت آیت الله مکارم شیرازی: آتش نارضایتی، آشوب و جنایت در سوریه دامن همه را خواهد گرفت
تقدیر و تشکر ویژه آیت الله اراکی از عملکرد رسانه ملی
آیت الله محسن فقیهی: یک ملت، یک صدا؛ راه عزت همین است
حزب الله: حمله به سوریه، تجاوز آشکار علیه حاکمیت ملی این کشور است
ماجرای رشوه 7 میلیون دلاری به آیت الله خلخالی چه بود؟ +جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1404 ساعت 00:252025-07-16سياسي

هشدار آیت الله مکارم به سردمداران سوریه؛ راه نجات، دولت فراگیر ملی است


سردمداران فعلی سوریه توجه کنند که اگر دولتی فراگیر بدون اتکاء به دشمنان اسلام سر کار نباشد آتش نارضایتی، آشوب و جنایت دامن همه را خواهد گرفت.

- هشدار آیت الله مکارم به سردمداران سوریه؛ راه نجات، دولت فراگیر ملی است قم- مرجع تقلید شیعیان گفت: سردمداران فعلی سوریه توجه کنند که اگر دولتی فراگیر بدون اتکاء به دشمنان اسلام سر کار نباشد آتش نارضایتی، آشوب و جنایت دامن همه را خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، متن پیام تسلیت آیت الله ناصر مکارم شیرازی در پی شهادت حجت الاسلام و المسلمین شیخ رسول شحود در سوریه به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم خبر شهادت مظلومانه جناب حجت الاسلام والمسلمین شیخ رسول شحود که بدست جنایتکاران و تروریست های تکفیری در کشور سوریه به شهادت رسید، موجب تأسف و تألم گردید.

ایشان که یکی از روحانیون و شاگردان مکتب اهل بیت پیامبر صلوات الله علیهم اجمعین بود عمر خود را صرف نشر دین و خدمت به مردم رنج کشیده آن سرزمین نمود.

سردمداران فعلی سوریه باید توجه داشته باشند که اگر دولتی فراگیر از همه اقوام و مذاهب و دلسوز مردم بدون اتکاء به دشمنان اسلام و مسلمین در این سرزمین بر سر کار نباشد و برای استقلال، عزت و امنیت آن کشور نکوشد، آتش نارضایتی، آشوب و جنایت دامن همه را خواهد گرفت.


برچسب ها: سوریه - آیت الله مکارم - آیت الله ناصر مکارم شیرازی - فراگیر - دشمنان اسلام - آیت الله - حجت الاسلام
آخرین اخبار سرویس:

هشدار آیت الله مکارم به سردمداران سوریه؛ راه نجات، دولت فراگیر ملی است

هشدار آیت الله مکارم به سردمداران سوریه؛ راه نجات، دولت فراگیر ملی است