مطالب مرتبط:
یکه تازی جودوکاران خراسان شمالی در انتخابی تیم ملی
صدور 100 مجوز بی نام برای جذب سرمایه گذار در خراسان شمالی
حمایت مادی و معنوی از 87 مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی
سردار مطهری زاده: پیکر مطهر شهید مدافع وطن فردا در خراسان شمالی تشییع می شود
مراسم وداع با پیکر شهید مدافع وطن در خراسان شمالی برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 تیر 1404 ساعت 08:002025-07-03اجتماعي

توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی گفت: با هدف اشتغال زایی یک هزار و 733 نفر درسه ماهه نخست در استان صاحب مهارت شدند.

- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی گفت: با هدف اشتغال زایی یک هزار و 733 نفر درسه ماهه نخست در استان صاحب مهارت شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛مهدی رحمدل گفت: دراین مدت هزار و 141 نفر از بانوان و 592 نفر از مردان مهارت های لازم را در آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای استان فرا گرفتند.

وی درادامه با اشاره به فعالیت 635 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در استان افزود: آموزش های مهارتی در قالب 131 حرفه و 27 رشته در آموزشگاه های آزاد این استان ارائه شده است.

رحمدل با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال 41 مورد بازرسی آموزشگاه های آزاد انجام گرفت اضافه کرد: 19 پروانه جدید تاسیس، 2 مورد تمدید آموزشگاه، 31 ابلاغ مربیگری جدید و 9 مورد تمدید آن صادر شده است.

به گفته رحمدل امروزه آموزشگاه های آزاد به عنوان بازوان سازمان آموزش فنی و حرفه ای در حال برگزاری دوره های مهارتی منتج به اشتغال هستند.


برچسب ها: خراسان شمالی - فنی و حرفه ای - آموزشگاه - آموزش - آموزش فنی و حرفه ای - استان - مهارت
آخرین اخبار سرویس:

توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی

توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی