مطالب مرتبط:
تصاویر/ برگزاری مسابقات قرآنی خانه های نور در خراسان شمالی
از برگزاری نوبت دوم ماراتن کنکور تا برگزاری اجلاس روسای دانشگاه ها
کم کاری مدیران گذشته مانع برگزاری کنکور سراسری در خلیل آباد شد
برگزاری راهپیمایی جمعه های خشم و نصر همراه با تشییع پیکر شهید اقتدار ایران در مشهد+ تصاویر و فیلم
عکس های قدیمی از برگزاری کنکور در سال 1343
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 تیر 1404 ساعت 14:252025-07-19سياسي

برگزاری پویش قرآنی میثاق با فتح در همدان


با هدف انس بیشتر مردم با قرآن کریم، ستاد ملی تدبر در قرآن، پویش «میثاق با فتح» را پس از دفاع مقدس 12 روزه در سراسر کشور اجرا می کند.

- با هدف انس بیشتر مردم با قرآن کریم، ستاد ملی تدبر در قرآن، پویش میثاق با فتح را پس از دفاع مقدس 12 روزه در سراسر کشور اجرا می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیرمسئول موسسه تدبر در کلام وحی با اشاره به اینکه قرآن کریم راهبرد ها و مبانی نبرد نهایی حق با باطل، اسلام با کفر و در اصل جمهوری اسلامی با رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی را طراحی کرده است، گفت: قرآن کریم کتاب سعادت است و بسیاری از آیات این کتاب اصول ایستادن در برابر ظلم و استکتبار را به ما آموزش می دهد.

حجت الاسلام علی صبوحی طسوجی افزود: به همین منظور و در شرایط جنگی کشور، ستاد ملی تدبر در قرآن پویش میثاق با فتح را طراحی و اجرایی کرد تا مردم کشور راهکار های مبارزه با جبهه باطل و کفر را از قرآن استخراج کنند.

او همچنین گفت: مردم می توانند برای ارتباط با مباحث قرآنی در حوزه تدبر، به ویژه با رویکرد جنگ با رژیم صهیونیستی و جبهه باطل، به پایگاه های اینترنتی موسسه تدبر در کلام وحی، سامانه تدبر آموز، کانال علی صبوحی و علی صبوحی آندرلاین کام مراجعه کنند.


برچسب ها: قرآن کریم - قرآن - ستاد ملی - میثاق - دفاع مقدس - کشور - پویش
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری پویش قرآنی میثاق با فتح در همدان

برگزاری پویش قرآنی میثاق با فتح در همدان