مطالب مرتبط:
قائم مقام وزیر صمت: اصناف دولت را روسفید کردند
معاون وزیر خارجه روسیه: مواضع متناقض در دولت ترامپ روابط را دشوار کرده است
وزیر حمل ونقل دولت ترامپ به عنوان رییس جدید ناسا معرفی شد
تدابیر حکیمانه و سیاست گذاری های استثنایی رهبر معظم انقلاب، ایران اسلامی را نجات داد
بابک زنجانی دوباره جنجال ساز شد؛ پاسخ صریح بانک مرکزی: کلاهبردار، ساکت! | آیا متهم نفتی به سیاست گذاری بازگشته است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 تیر 1404 ساعت 20:452025-07-10اقتصادي

وزیر صمت:دولت درحال گذر از تصدی گری به سیاست گذاری است


فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، - وزیر صمت:دولت درحال گذر از تصدی گری به سیاست گذاری است اصفهان- وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد اتابک شامگاه پندار حاشیه نشست تخصصی با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی اصفهان که با حضور استاندار اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: مشکلات مختلفی از جمله ناترازی انرژی، افزایش قیمت ها و کاهش تاب آوری صنعت به دلیل تأثیر این ناترازی بر تولید، گریبان گیر صنایع استان اصفهان است؛ صنعتگران اصفهانی همچنین مشکلاتی در زمینه تأمین ارز و ثبت سفارشات دارند.

وی افزود: در بسته ارائه شده توسط دولت برای صنایع، همه موارد به جز افزایش قیمت انرژی دیده شده بود و اگر این بسته با ابلاغ استاندار اصفهان به تمام سازمان ها به درستی در دستورکار قرار گیرد، بخش قابل توجهی از مشکلات حل خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بهره مندی صنایع استان از آب دریا عنوان کرد: آب خلیج فارس در هفته جاری با نقش آفرینی شرکت فولاد مبارکه و همچنین پیگیری مدیریت استان و نمای


برچسب ها: اصفهان - فعالان اقتصادی - استان اصفهان - استان - شهرک های صنعتی - استاندار - وزیر صمت
آخرین اخبار سرویس:

وزیر صمت:دولت درحال گذر از تصدی گری به سیاست گذاری است

وزیر صمت:دولت درحال گذر از تصدی گری به سیاست گذاری است