مطالب مرتبط:
نیم نگاهی به بزرگان ادبیات کودک و نوجوان
وقتی کودکان دنیا با یک زبان همسو می شوند | نگاهی به ادبیات کودک و نوجوان در نقاط مختلف جهان
پرونده ویژه | ادبیات کودک و نوجوان، پلی برای عبور از چالش های زندگی
سردبیر برنامه دو نقطه: ادبیات آن جایی برای کودک و نوجوان جذاب می شود که موضوعی جهان شمول و متفاوت است!
نشست «ادبیات کودک، گفت وگو با آینده» برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 تیر 1404 ساعت 14:402025-07-09فرهنگي

ادبیات کودک و نوجوان، بستری برای تربیت فرهنگی


محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد، یادداشتی به مناسبت روز ملی ادبیات کودک ونوجوان منتشر کرد.

- محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد، یادداشتی به مناسبت روز ملی ادبیات کودک ونوجوان منتشر کرد.

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، متن یادداشت آقای جوادی به این شرح است: 18 تیر، سالروز درگذشت زنده یاد مهدی آذریزدی، به عنوان روز ملی ادبیات کودک و نوجوان در تقویم رسمی کشور ثبت شده است؛ روزی که بهانه ای است برای گرامی داشت یاد نویسنده ای که با مجموعه ی درخشان قصه های خوب برای بچه های خوب ، راهی نو در ادبیات کودک گشود، و در عین حال فرصتی است برای تأملی عمیق بر جایگاه امروز این حوزه و آینده ای که در پیش رو داریم.

ادبیات کودک و نوجوان، بیش از آن که فقط شاخه ای از نشر باشد، بستری است برای تربیت فرهنگی، گسترش تخیل، پرورش زبان، تقویت فهم اجتماعی و ساختن زیربنای فکری و اخلاقی نسلی که فردای این کشور را خواهد ساخت و از همین رو، هر سیاستگذاری فرهنگیِ آینده نگر، ناگزیر باید از ادبیات کودک آغاز شود.

در ماه ها و هفته های اخیر، نشانه هایی روشن از تحولی بزرگ و امیدبخش در این حوزه دیده ایم؛ نشانه هایی که ما را به آینده ای روشن تر امیدوار می کند.


برچسب ها: ادبیات کودک - ادبیات کودک و نوجوان - ادبیات - کودک و نوجوان - معاون امور فرهنگی - نوجوان - قصه های خوب برای بچه های خوب
آخرین اخبار سرویس:

ادبیات کودک و نوجوان، بستری برای تربیت فرهنگی

ادبیات کودک و نوجوان، بستری برای تربیت فرهنگی