مطالب مرتبط:
فرماندار ساوه: تأمین آب شرب و حق آبه کشاورزان با اجرای طرح انتقال آب پیگیری می شود
انصراف 257 مادر همدانی از سقط جنین با اجرای طرح نفس
اجرای طرح مبارزه با سارقین منزل در کشور
اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی برای دهک های 4 تا 7 در هفته جاری
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در اهواز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 تیر 1404 ساعت 00:502025-07-19سياسي

تعلل در اجرای طرح انتقال آب ارس پذیرفتنی نیست


استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مردم استان در جنگ تحمیلی 12 روزه انسجام ملی را معنا کردند گفت: هر گونه تعلل در اجرای طرح انتقال آب ارس پذیرفتنی نیست.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،بهرام سرمست در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفت: تمام اقدامات مربوط به دیپلماسی اقتصادی و حتی بازدید معاون اول رییس جمهور از این پروژه را عملی کرده ایم و امروز باید راه های تسریع اجرای این پروژه از جمله سهم بخش صنعت و قطعه بندی پروژه بررسی شود.

  وی با اشاره به وضعیت مدیریت استان در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه اضافه کرد: پای کار بودن مجموعه مدیریتی استان و مردم در این ایام ارزشمند بود.

  استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در این روز ها مردم استان با سعه صدر، مقاومت، مشارکت همه جانبه، انسجام و همدلی به رغم فشار حملات و تهاجمات ایستادند.

  وی بیان کرد:در زمان تهاجم دشمن به استان همان روز جلسه شورای تامین استان برگزار و به طور چند لایه تمام معاونت های استانداری درگیر موضوع در حوزه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و منابع انسانی شدند.

  سرمست گفت: برای رعایت حال آرامش خانواده ها، فعالیت بانوان کارمند در آن ایام غیرحضوری شد، اما ادارات همچنان به فعالیت خود ادامه دادند و واحد های افتصادی نیز فعال بودند.


برچسب ها: استاندار آذربایجان شرقی - آذربایجان شرقی - استان - آذربایجان - پذیرفتنی نیست - طرح انتقال آب - انتقال آب ارس
آخرین اخبار سرویس:

تعلل در اجرای طرح انتقال آب ارس پذیرفتنی نیست

تعلل در اجرای طرح انتقال آب ارس پذیرفتنی نیست