مطالب مرتبط:
آمار ابتلا به سرخک در سه ماه اول سال/ شیوع بالاتر بیماری در 2 استان
نشانه های ابتلا به کبد چرب چیست؟ (فیلم)
آمار ابتلا به سرخک در سه ماه اول سال/ شیوع بالاتر بیماری در 2 استان
جانشین بادامکی در پرسپولیس کیست؟
آمار ابتلا به سرخک در سه ماه اول سال/ شیوع بالاتر بیماری در 2 استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 تیر 1404 ساعت 15:552025-07-14پزشكي

گوشت و سبزیجات غیربهداشتی علت ابتلا به کیست هیداتید


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: گوشت و سبزیجات غیربهداشتی علت ابتلا به کیست هیداتیداست.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، ابراهیم ساعدی در تشریح نتایج یک پژوهش علمی افزود: در یک مطالعه علمی تعداد 100 نمونه انسانی مراجعه کننده به بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد و نیز تعداد 40 نمونه کیست هیداتید حیوانی در کشتار گاه های استان جمع آوری و به آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده پزشکی منتقل شد.

وی افزود: طبق یافته های این مطالعه بیماری کیست هیداتید در انسان حدود 60 درصد کبد و 35 درصد ریه را درگیر می کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکردگفت: نتیجه گیری یافته های مولکولی نشان داد که در استان چهارمحال و بختیاری ژنوتیپ های G 1 و G 3 باعث ایجاد آلودگی در انسان و حیوان شده که این یافته ها نقش مهمی در پیشگیری و کنترل هیداتیدوزیس در منطقه ایفا می کند.

ساعدی افزود: با توجه به اینکه در مطالعه حاضر یافته جدیدی مبنی بر جداسازی سویه دامی حاصل شد، این مهم می تواند در تکمیل داده های اپیدمیولوژیک سایر محققان و ایجاد گزارش جامع تری از وضعیت بیماری کیست هیداتید و ژنوتیپ های مختلف آن در مناطق مختلف ایران کمک کند.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد - عضو هیات علمی دانشگاه - چهارمحال و بختیاری - دانشگاه علوم پزشکی - عضو هیات علمی - دانشگاه علوم - استان چهارمحال و بختیاری
آخرین اخبار سرویس:

گوشت و سبزیجات غیربهداشتی علت ابتلا به کیست هیداتید

گوشت و سبزیجات غیربهداشتی علت ابتلا به کیست هیداتید