مطالب مرتبط:
سی ان ان: روبیو خواهان مذاکرات مستقیم و رو در رو با ایران است/واکنش قانونگذاران آمریکا
آمریکا: با پاکستان درباره ارتقای «صلح پایدار بین اسراییل و ایران» گفتگو می کنیم
تلگراف نوشت: آمریکا و اسراییل متحمل یک شکست تمام عیار شدند | برنامه هسته ای ایران دست نخورده باقی مانده است
تلگراف نوشت: آمریکا و اسراییل متحمل یک شکست تمام عیار شدند | برنامه هسته ای ایران دست نخورده باقی مانده است
سازمان ملل حملات آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران را محکوم کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1404 ساعت 10:252025-06-28بين الملل

آمریکا خواهان مذاکرات رو در رو با ایران است


مقامات ارشد کاخ سفید خطاب به اعضای مجلس نمایندگان اعلام کردند که اکنون بر بازگشت تهران به پای میز مذاکره تمرکز کرده اند.

- گزارش اکونومیک تایمز از مراسم تشییع رسمی فرماندهان نظامی ارشد و دانشمندان ایرانی شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد که مارکو روبیو وزیر امورخارجه ایالات متحده به دنبال حمله  این کشور به تاسیسات هسته ای ایران، در پی مذاکرات مستقیم با تهران بدون حضور کشور ثالث است.

 به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، به نقل از سی ان ان، 6 روز پس از حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، مقامات ارشد کاخ سفید خطاب به اعضای مجلس نمایندگان اعلام کردند که اکنون بر بازگشت تهران به پای میز مذاکره تمرکز کرده اند.

  هرچند نمایندگان هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه تاکید کرده اند که هیچ راهبردی برای انجام این کار مشخص نیست.

مایک جانسون رییس مجلس نمایندگان دیروز جمعه پس از یک جلسه توجیهی طبقه بندی شده با حضور همه اعضا، به خبرنگاران گفت: یکی از مواردی که امروز صبح مورد بحث قرار گرفت این است که اکنون ایران باید در مذاکرات مستقیم شرکت و با حسن نیت با ما تعامل کند، مذاکراتی که نه از طریق شخص یا کشور ثالث.

آنها باید با ما سر میز مذاکره بنشینند.


برچسب ها: مجلس نمایندگان - نمایندگان - تاسیسات هسته ای - ایران - میز مذاکره - دانشمندان ایرانی - تهران
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا خواهان مذاکرات رو در رو با ایران است

آمریکا خواهان مذاکرات رو در رو با ایران است