مطالب مرتبط:
اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کانون های مساجد استان سمنان
رصد 4500 فروشگاه لرستان در جنگ 12 روزه
جدیت بانک مسکن در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
الاخبار: اسراییل به اجرای طرح «جنگ ترکیبی» علیه ایران روی آورده است
اجرای طرح «قرار» برای مقابله با پیامدهای جنگ تحمیلی اسراییل و آمریکا در البرز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 تیر 1404 ساعت 13:202025-07-13اقتصادي

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی توسط 4500 فروشگاه استان کرمان


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان از توزیع 11 قلم کالاهای اساسی طرح کالا برگ الکترونیکی توسط 4 هزار و 580 فروشگاه در سطح استان کرمان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، غلامرضا سالاری، صبح یکشنبه به خبرنگاران گفت: مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از هفتم تیرماه در استان کرمان آغاز شده و دهک های یک تا سه به ازای هر نفر مبلغ 500 هزار تومان اعتبار را دریافت کرده اند.

وی افزود: افراد مشمول در دهک های چهار تا هفت (خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی) به ازای هر نفر مبلغ 350 هزار تومان به حساب سرپرست خانوار واریز شده است.

وی ادامه داد: تعداد 11 قلم کالاهای اساسی طرح کالابرگ الکترونیکی از طریق 4 هزار و 580 فروشگاه در سطح استان کرمان توزیع می شود که روند اجرای طرح نیز به خوبی در حال انجام است و مشکلی از نظر کمبود کالا و قطعی سیستم وجود ندارد.

معاون اقتصادی استاندار کرمان افزود: به منظور تأمین نیاز استان کرمان واردات برنج از کشور پاکستان بدون واسطه در دست پیگیری است تا قیمت ها به تعادل برسد.

سالاری، با اشاره به اینکه هیچ کمبود کالایی در سطح استان کرمان وجود ندارد گفت: شهروندان به مباحث غیرواقعی توجه نکنند و کارخانجات و تولیدی ها مشغول به فعالیت هستند.


برچسب ها: استان کرمان - الکترونیکی - استان - کرمان - کالا - استاندار کرمان - کالاهای اساسی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی توسط 4500 فروشگاه استان کرمان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی توسط 4500 فروشگاه استان کرمان