مطالب مرتبط:
اعلام آمادگی کاخ سفید برای مذاکره با ایران
کاخ سفید: آماده مذاکره با ایران هستیم
ادعای کاخ سفید: ترامپ از حمله اسراییل به سوریه غافلگیر شد
ادعای آلمان درباره حمله آمریکا به ایران
پشت پرده ادعای آمریکایی ها درباره غنی سازی؛ ایران چه گفت؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 تیر 1404 ساعت 23:502025-07-21بين الملل

ادعای کاخ سفید: آماده مذاکره با ایران هستیم


«کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه با طرح این ادعا که «دولت آمریکا آماده مذاکره با ایران است»، افزود: «هیچ تاریخی برای برگزاری مذاکرات رسمی تعیین نشده است».

- به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه دولت آمریکا آماده مذاکره با ایران است افزود: هیچ تاریخی برای برگزاری مذاکرات رسمی تعیین نشده است.

کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه گفت: دولت آمریکا آماده مذاکره با ایران است.

او در ادامه افزود: هیچ تاریخی برای برگزاری مذاکرات رسمی تعیین نشده است.

اظهارات لویت درحالی است که دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا به استفاده از ترفند مذاکره برای فریب ایران و کمک به رژیم صهیونیستی برای حمله به کشور اذعان کرده است.

ترامپ همچنین اخیراً ایران را با اقدام نظامی تازه تهدید کرده است.

او روز شنبه با انتشار بیانیه ای در شبکه اجتماعی تروث سوشال با بیان این ادعا که همه تأسیسات هسته ای ایران نابود شده اند، نوشت: اگر ایران بخواهد تأسیسات هسته ای خود را دوباره به کار بگیرد خیلی بهتر است قبل از نابودی دوباره آن تأسیسات تازه، در سه مکان مختلف، از نو شروع کند.

جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده است که در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا سکوت نخواهد کرد و از حقوق خود دفاع خواهد کرد.


برچسب ها: سخنگوی کاخ سفید - دولت آمریکا - مذاکره - کاخ سفید - ایران - آمریکا - برگزاری
آخرین اخبار سرویس:

ادعای کاخ سفید: آماده مذاکره با ایران هستیم

ادعای کاخ سفید: آماده مذاکره با ایران هستیم