مطالب مرتبط:
تشدید جمع آوری اتباع غیرمجاز در محیط های کارگری لرستان
تشدید جمع آوری اتباع غیرمجاز در واحدهای اقتصادی لرستان
توصیفیان: اتباع غیرمجاز در واحد های اقتصادی لرستان جمع آوری می شوند
فیلم/ تشییع پیکر شهید «علی پیری» در اردبیل
حضور پرشور مردم حسینی اردبیل در تشییع نخستین شهید مدافع وطن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1404 ساعت 10:102025-06-23اقتصادي

جمع آوری 2 هزار انشعاب غیرمجاز برق در اردبیل


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل از شناسایی و جمع آوری بیش از 2 هزار انشعاب غیرمجاز مشهود برق در سطح استان طی سال 1403 خبر داد.

- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل از شناسایی و جمع آوری بیش از 2 هزار انشعاب غیرمجاز مشهود برق در سطح استان طی سال 1403 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ناصر عبدالهیان، با بیان اینکه استفاده از برق غیرمجاز یکی از ناهنجاری ها و معضلات اجتماعی است، اظهار کرد: استفاده از برق غیرمجاز علاوه بر آسیب های فنی و اقتصادی وارده به شبکه های توزیع برق، تبعات و اثرات سوء فرهنگی مختلفی نیز به دنبال دارد و از لحاظ حقوقی و قانونی نیز مجازات هایی برای استفاده کنندگان پیش بینی شده است.

وی نتیجه شناسایی و جمع آوری برق های غیرمجاز را موجب کاهش ناترازی و افزایش پایداری شبکه عنوان کرد و افزود: برای مقابله با این موضوع، اقدامات قابل توجهی در راستای کشف و جمع آوری انشعابات غیرمجاز مشهود صورت گرفته به طوری که در طول سال گذشته، 2 هزار و 68 انشعاب غیرمجاز مشهود در سطح استان اردبیل، شناسایی و جمع آوری شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل، استفاده از برق غیرمجاز را زمینه ساز برهم خوردن محاسبات فنی شبکه دانست و گفت: این فرآیند، سبب صدمات و خسارات فراوانی از جمله خرابی ترانس ها


برچسب ها: غیرمجاز - انشعاب غیرمجاز - شرکت توزیع نیروی برق - توزیع نیروی برق - اردبیل - استان اردبیل - شناسایی
آخرین اخبار سرویس:

جمع آوری 2 هزار انشعاب غیرمجاز برق در اردبیل

جمع آوری 2 هزار انشعاب غیرمجاز برق در اردبیل