مطالب مرتبط:
افشای حمله پهپادهای انتحاری به پایگاه التاجی عراق
جزییات حمله پهپادهای انتحاری به پایگاه التاجی فاش شد
خبر فوری؛ جزییات مهمی از حمله پهپادهای انتحاری به پایگاه التاجی برملا شد
جزییات حمله پهپادی به پایگاه نظامی التاجی عراق
پایگاه نظامی التاجی در بغداد مورد حمله پهبادی قرار گرفت! + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 تیر 1404 ساعت 17:352025-06-24بين الملل

جزییاتی از حمله پهپادهای انتحاری به پایگاه التاجی عراق


سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق جزییاتی را از حمله پهپادهای انتحاری به پایگاه التاجی را فاش کرد.

- به گزارش تابناک، سخنگوی رسمی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق جزییاتی را از حمله صبح امروز گروهی از پهپادهای انتحاری کوچک به تعدادی از پایگاه های نظامی عراق منتشر کرد.

این حمله به آسیب های بزرگی در سامانه های راداری در پادگان التاجی در شمال بغداد و پایگاه امام علی(ع) در استان ذی قار منجر شده بود.

طبق گزارش المیادین، این سخنگو گفت: هیچ گونه تلفات انسانی ایجاد نشد.

نیروهای عراقی توانستند مقابل تلاش ها برای حمله دیگری به چهار پایگاه در اماکن مختلف بایستند و با پهپادها مقابله کنند و آن را سرنگون کنند.

تمام پایگاه هایی که هدف قرار گرفتند پایگاه های نظامی وابسته به نیروهای امنیتی عراقی هستند و افسران و تشکیلات امنیتی عراق آن را اداره می کنند.

به دنبال این حمله محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته فنی و اطلاعاتی شامل نمایندگان دستگاه های امنیتی را برای تحقیقات و پیگیری نتایج داده بود.

وی تأکید کرد: نیروهای مسلح سپر مستحکم عراق در دفاع از ملت و خاک و حاکمیت آن باقی خواهند ماند.

فرمانده عملیات بغداد بامداد سه شنبه اعلام کرد یک پهپاد ناشناس مکانی را در پایگاه التاجی هدف قرار داده است.


برچسب ها: پایگاه - عراق - حمله - نیروهای مسلح - انتحاری - التاجی - پایگاه التاجی عراق
آخرین اخبار سرویس:

جزییاتی از حمله پهپادهای انتحاری به پایگاه التاجی عراق

جزییاتی از حمله پهپادهای انتحاری به پایگاه التاجی عراق