مطالب مرتبط:
آخرین خبر از بازگشت حجاج به کشور
تاکید معاون اول رییس جمهور بر ضرورت بازگشت حجاج به کشور
اعلام بازگشت حجاج کردستانی از چهارم تا دهم تیر ماه
خبر مهم بورسی؛ بازگشت حقیقی ها به معاملات بازار سرمایه
بازگشت تمامی حجاج استان سمنان در حال انجام است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 تیر 1404 ساعت 21:452025-06-24بين الملل

آخرین خبر از بازگشت حجاج به کشور


تا امروز آمار رجوع زائران به کشور به بیش از 60 هزار نفر معادل 70 درصد اعزامی ها رسیده است و تا یک هفته آینده تمام 86700 هموطن ما به کشورمان برمی گردند.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ علیرضا بیات، رییس سازمان حج و زیارت صبح امروز سه شنبه 3 تیر ماه با حضور در مرز زمینی عربستان و عراق ضمن بازدید از روند بازگشت حجاج به کشورمان گفت: با تلاش بی وقفه مجموعه همکارانم در سازمان حج، مسئله بازگشت حجاج مدیریت شد و فقط در روز جاری 9600 زائر در قالب 67 کاروان با بسته هوایی-زمینی به شهر کربلای معلی مشرف و سپس به میهن اسلامی باز می گردند.

علیرضا بیات با قدردانی از مساعدت کامل کشور عربستان و همکاری دولت عراق برای انتقال حجاج ایرانی، اعلام کرد: تا امروز آمار رجوع زائران به کشور به بیش از 60 هزار نفر معادل 70 درصد اعزامی ها رسیده است و تا یک هفته آینده تمام 86700 هموطن ما به کشورمان برمی گردند.

رییس سازمان حج در خصوص امکان برقراری پروازهای مستقیم ایران و عربستان در روزهای آتی، ابراز داشت: به صورت مستمر با مسئولان ارشد کشور در ارتباط هستیم و به محض اینکه امکان برقراری پرواز ایمن فراهم شود، حتماً اقدامات لازم با فوریت انجام خواهد شد.


برچسب ها: کشور - سازمان حج - کشورمان - رییس سازمان - رییس سازمان حج و زیارت - هفته آینده - بازگشت
آخرین اخبار سرویس:

آخرین خبر از بازگشت حجاج به کشور

آخرین خبر از بازگشت حجاج به کشور