مطالب مرتبط:
آخرین وضعیت بیمارستان‌ها و آمادگی نظام سلامت کشور
با این راه حل های ساده سلامت دوران پیری خودتان را تضمین کنید
آخرین وضعیت بیمارستان ها و آمادگی نظام سلامت کشور
4 پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ 12 روزه تحمیلی
چشمی: سلامت مردم آرزوی من است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1404 ساعت 09:252025-06-28اجتماعي

سلامت بیش از 23 هزار نوآموز کردستانی


سلامت بیش از 23 هزار نوآموز کردستانی سنجش شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای کردستان ، سرپرست آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: از ابتدای اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان (نیمه دوم آبان) تاکنون 23 هزار و 919 نوآموز به مراکز جامع سنجش استان مراجعه کردند و سلامت آنان سنجش شد.

اقبال خانی گفت: در این بازه زمانی تاکنون 21 پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی ومداخله به هنگام رشدی- تربیتی در شهرستان ها و مناطق تابعه استان به اجرای برنامه سنجش اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه تاکنون سلامت حدود 24 هزار نوآموز سنجش شده است، گفت: پیش بینی می شود امسال حدود 25 هزار نوآموز با مراجعه به مراکز جامع از لحاظ آمادگی تحصیلی، بینایی، شنوایی، جسمی و هوش ارزیابی شوند.

سرپرست آموزش و پرورش استثنایی کردستان با اشاره به آغاز فعالیت پایگاه های غیرموظف جامع سنجش در شهرستان های بانه و سنندج افزود: به زودی فعالیت پایگاه های غیرموظف در سایر مناطق و شهرستان ها آغاز می شود.

وی تاکید کرد: اولیای نوآموزان چهار تا 6 سال که تاکنون نسبت به ثبت نام و نوبت گیری اقدام نکرده اند، می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی https://sirat 2.

csdeo.

ir نسبت به ثبت نام نوآموزان در پایگاه های سنجش محل زندگی خود با در نظر گرفتن اینکه این بازه زمانی محدود است اقدام کنند.


برچسب ها: آموزش و پرورش استثنایی - کردستان - سنجش - سلامت - آموزش و پرورش - هزار - شهرستان ها
آخرین اخبار سرویس:

سلامت بیش از 23 هزار نوآموز کردستانی

سلامت بیش از 23 هزار نوآموز کردستانی