مطالب مرتبط:
معاون استاندار خراسان جنوبی: توسعه اقتصاد دانش بنیان، محور پیشرفت استان است
69 درصد پست های پزشکی قانونی خراسان جنوبی خالی است
افزایش بیش از 50 درصدی واریزی به شهرداری ها و دهیاری های خراسان جنوبی
پویش به عشق حسین (ع) برای حمایت از ایتام خراسان جنوبی
پویش «به عشق حسین» در خراسان جنوبی اجرایی می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1404 ساعت 18:302025-06-28سياسي

147 مجوز بی نام سرمایه گذاری در خراسان جنوبی صادر شده است


تاکنون 147 مجوز بی نام سرمایه گذاری در سه حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در استان صادر شده است.

- 147 مجوز بی نام سرمایه گذاری در خراسان جنوبی صادر شده است بیرجند – استاندار خراسان جنوبی گفت: تاکنون 147 مجوز بی نام سرمایه گذاری در سه حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در استان صادر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمدرضا هاشمی عصر شنبه در جلسه ستاد تحقق شعار سال با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، ضمن قدردانی از حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت، گفت: مردم ایران با صلابت و وفاداری خود به آرمان های انقلاب، بار دیگر حماسه آفریدند و ما مسئولان باید با اقدام، تکریم و گره گشایی از مشکلات مردم، پاسخ این حضور را بدهیم.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نام گذاری سال 1404 از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال سرمایه گذاری برای تولید ، افزود: نباید اجازه دهیم حوادث طبیعی یا اجتماعی، ما را از اجرای برنامه ها و اهداف توسعه ای استان غافل کند.

وی با اشاره به اقدامات استان در حوزه جذب سرمایه گذاری گفت: 147 مجوز بی نام سرمایه گذاری در استان آماده شده که شامل 71 مورد خارج از شهرک های صنعتی و 36 مورد در داخل شهرک هاست و 40 مجوز نیز در منطقه ویژه اقتصادی استان است.


برچسب ها: استاندار خراسان جنوبی - خراسان جنوبی - سرمایه گذاری - خراسان - استان - جنوبی - سرمایه
آخرین اخبار سرویس:

147 مجوز بی نام سرمایه گذاری در خراسان جنوبی صادر شده است

147 مجوز بی نام سرمایه گذاری در خراسان جنوبی صادر شده است