مطالب مرتبط:
هشدار جدی: گرمای جهنمی در راه است/ مرداد 1404 سوزان آغاز می شود +نقشه
دمای هوای ایران جهنمی می شود ؟ | افزایش 5 درجه ای دما در خاورمیانه
ایران امکان بهره بردن از عضویت شانگهای را در وضعیت تحریمی ندارد!
پادکست | سیری در نوحه های ماندگار محرم در ایران
لاوروف: زمان گفت وگو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1404 ساعت 11:552025-07-16اقتصادي

گرمای سوزان و رکورد جدید دما در ایران


بنابر اعلام شرکت توانیر، افزایش دما در مناطقی از خاورمیانه از جمله ایران تا 5 درجه افزایش خواهد یافت.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر، شرکت توانیر اعلام کرد تغییرات اقلیمی که عامل آن فعالیت های انسانی است حداقل تا 5 سال افزایش دمای هوای جهان سالانه حدود 1.

5 درجه سانتیگراد را به دنبال دارد.

برای سه شنبه هفته آینده هشدار دمای جهنمی و گرمازدگی در عراق و مرز های غربی ایران به ویژه استان خوزستان پیش بینی شده و گزارش های هواشناسی حاکی است که مرداد با موج گرمای شدید آغاز می شود.

در ایران رکورد گرما با 49.

1 درجه شکسته شد و شهر های طبس، خور، زابل، اهواز، بم، صفی آباد دزفول، امیدیه و ایرانشهر (مجموعاً 9 شهر)، در جمع 15 نقطه گرم جهان شناخته شدند.

در همین حال از اروپا نیز خبر می رسد که موج گرما در این قاره تاکنون 2 هزار کشته برجای گذاشته است.

تابستان بسیار گرم سال 2025 بخش های بزرگی از غرب اروپا را تحت تأثیر قرار داده است، به طوری که دمای هوا در اسپانیا از 40 درجه سانتیگراد عبور کرده و به مرگ 1180 نفر در این کشور منجر شد و به وقوع آتش سوزی های گسترده در فرانسه منجر شد.


برچسب ها: ایران - شرکت توانیر - گرما - افزایش دما - افزایش - در ایران - موج گرما
آخرین اخبار سرویس:

گرمای سوزان و رکورد جدید دما در ایران

گرمای سوزان و رکورد جدید دما در ایران