مطالب مرتبط:
فیلم/ جنگ دوازده روزه ای که رهبر انقلاب را عزیزتر کرد
نفت؛ ستون پایدار پشت جبهه اقتصادی
یک کارشناس: چرخه فعالیت های اقتصادی، با وجود بحران جنگ، مختل نشد
دستگیری عامل حمایت از اسراییل و تحریک به شورش و اغتشاش در جریان جنگ 12 روزه | ویدئو
فیلم/ جنگ 12 روزه ای که رهبر انقلاب را عزیزتر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 تیر 1404 ساعت 10:552025-07-01اقتصادي

سرداران جبهه اقتصادی در جنگ 12 روزه خوش درخشیدند


امروز نوسازی و بازسازی مهم ترین اولویت ملی پساجنگ است و باید بخش های اقتصادی کشور مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به منافع بنگاهی ترجیح دهند و پس از اسکان موقت آسیب دیدگان جنگ 12 روزه، - معاون اول رییس جمهور گفت: امروز نوسازی و بازسازی مهم ترین اولویت ملی پساجنگ است و باید بخش های اقتصادی کشور مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به منافع بنگاهی ترجیح دهند و پس از اسکان موقت آسیب دیدگان جنگ 12 روزه، منازل آنان با عزت بازسازی شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، محمدرضا عارف در دیدار با مدیران شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی از این مجموعه بزرگ اقتصادی به عنوان بخشی مؤثر و پیشتاز در پیشبرد طرح های صنعتی و اقتصادی کشور یاد کرد و با قدردانی از تلاش های مدیران این شرکت برای سرمایه گذاری ها در بخش های مختلف به برنامه ریزی دولت چهاردهم برای هدایت سرمایه گذاری شرکت های دولتی و غیردولتی در مسیر تحقق برنامه هفتم پیشرفت اشاره و تاکید کرد: بهره گیری از پیشران های اقتصادی و سرمایه گذار جزء راهبرد های دولت چهاردهم در مسیر تحقق برنامه هفتم پیشرفت است.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به شرایط روی کار آمدن دولت چهاردهم که با ترور شهید هنیه آغاز شد، ادامه داد: در جنگ 12 روزه که به کشور تحمیل شد، از تجارب گذشته بویژه هشت سال دفاع مقدس به خوبی استفاده کردیم


برچسب ها: اقتصادی - سرمایه گذاری - نوسازی و بازسازی - مسئولیت اجتماعی - بخش های اقتصادی - بازسازی - اسکان موقت
آخرین اخبار سرویس:

سرداران جبهه اقتصادی در جنگ 12 روزه خوش درخشیدند

سرداران جبهه اقتصادی در جنگ 12 روزه خوش درخشیدند