مطالب مرتبط:
رهبری حکیمانه ، اتحاد ملی و نیروهای مسلح مقتدر، مولفه های اصلی شکست دشمن
وحدت ملی و اطاعت از رهبری رمز پیروزی در جنگ ترکیبی دشمن است
اطاعت از رهبری و حفظ وحدت ملی، عامل پیروز ماندن ایران
تبعیت از رهبری و انسجام ملی حافظ امنیت و اقتدار میهن اسلامی است
فرماندهی رهبری، اتحاد ملت و پشتیبانی نیرو های مسلح عناصر بازدارنده دشمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 تیر 1404 ساعت 15:402025-07-18سياسي

قدرت نظامی و اراده ملی پشت سر رهبری، عامل به زانو در آمدن دشمن


آنچه دشمن را به زانو درآورد، نه تنها قدرت نظامی بلکه اراده ملی پشت سر رهبری بود.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی امروزدر خطبه های نماز جمعه این هفته مشهد مقدس در حرم مطهر رضوی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی براینکه عامل قطعی و اصلی پیروزی ما در دفاع مقدس دوازده روزه اراده و انسجام ملی بود، افزود: اراده ملی در آن نقطه به ظهور پیوست که امکانات نظامی، سیاسی و شهامت و شجاعت رزمندگان با فرماندهی مقام معظم رهبری مدیریت شد.

وی افزود :  در جنگ تحمیلی 12 روزه ما تنها به مدت 15 ساعت مقابل حملات دشمن نقش پدافندی داشتیم اما بعد از آن ما نقش آفند گرفتیم؛ یعنی فرماندهی مقام معظم رهبری موضع پدافندی کشور را با مدیریت و تدبیر خودشان به موقعیت آفند و موضع تهاجمی دشمن را به دفاعی تبدیل کردند؛ ما مهاجم شدیم و آن ها در مقام دفاع قرار گرفتند.

آیت الله علم الهدی ابراز کرد: موضع آفندی ما آن قدر قوی بود که برخی کارشناسان خارجی اعلام کردند که موشک های ایران خلأهای پدافندی اسراییل را که قابل رهگیری نبودند نشانه می گرفتند و به هدف اصابت می کردند؛ و این فرماندهی دنیا را شگفت زده کرد.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: درنهایت اسراییل مستأصل شد و به آمریکا پناه برد، اما خود آمریکا نیز با هدف قرارگرفتن


برچسب ها: مقام معظم رهبری - مقام معظم - رهبری - آیت الله سید احمد علم الهدی - فرمایشات مقام معظم رهبری - اراده - قدرت نظامی
آخرین اخبار سرویس:

قدرت نظامی و اراده ملی پشت سر رهبری، عامل به زانو در آمدن دشمن

قدرت نظامی و اراده ملی پشت سر رهبری، عامل به زانو در آمدن دشمن