مطالب مرتبط:
کشف لاشه و قطعات پهپاد در شهرک صنعتی پرند
کشف لاشه و قطعات پهپاد در شهرک صنعتی پرند
کشف لاشه پهپاد در اطراف تهران + عکس
کشف لاشه و قطعات پهپاد در شهرک صنعتی پرند
کشف لاشه گراز و الاغ وحشی با همکاری محیط زیست کرمان و هرمزگان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 تیر 1404 ساعت 16:402025-07-14حوادث

کشف لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی شکارشده در بردسکن


لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی شکارشده در بردسکن از یک منزل مسکونی کشف و ضبط شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، رییس اداره محیط زیست شهرستان بردسکن، گفت: به دنبال گزارش های مردمی مبنی بر صید  غیرمجاز کبوتر چاهی در این شهرستان، نیرو های یگان حفاظت محیط زیست بردسکن با همکاری پلیس، در بازرسی قضایی از یک واحد مسکونی،  لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی را کشف کردند.

علی اصغر حمزه پور، افزود: بر اساس بررسی های صورت گرفته، متخلف به صورت شبانه و با استفاده از تور و طناب، از چاه های متروکه قنات برای صید این پرندگان استفاده می کرده است.

وی افزود: فرد خاطی پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

به گفته وی؛ کارشناسان محیط زیست میزان خسارت وارده به طبیعت را حدود 170 میلیون ریال برآورد کرده اند که متخلف موظف به پرداخت آن خواهد بود.

وی از تمامی شهروندان گرامی و طبیعت دوستان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه شکار و صید غیرمجاز، موضوع را به یگان حفاظت محیط زیست بردسکن از طریق شماره تلفن های 55426565 اطلاع دهند.


برچسب ها: محیط زیست - بردسکن - کبوتر - رییس اداره محیط زیست - یگان حفاظت محیط زیست - حفاظت محیط زیست - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

کشف لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی شکارشده در بردسکن

کشف لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی شکارشده در بردسکن