مطالب مرتبط:
خیابان «خالد اسلامبولی» به نام شهید «سیدحسن نصرالله» پلاک کوبی شد
خیابان «خالد اسلامبولی» به نام شهید «سیدحسن نصرالله» پلاک کوبی شد
رقابت بیت کوین و اتریوم به پایان رسید؛ هدف Ethereum تغییر ساختار Web2 است!
نتیجه نهایی درباره تغییر قیمت نان در تهران
چشم بازار نفت به بیانیه ترامپ درباره روسیه/ قیمت طلای سیاه چقدر تغییر کرد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 تیر 1404 ساعت 17:102025-07-15بين الملل

خیابان خالد اسلامبولی به نام «سید حسن نصرالله» تغییر یافت


خیابان خالد اسلامبولی در منطقه 6 تهران، طی مراسمی رسمی با حضور مقامات کشوری و شهری، به نام شهید «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزب الله لبنان، نام گذاری و پلاک کوبی شد.

- خیابان خالد اسلامبولی به نام سید حسن نصرالله تغییر یافت خیابان خالد اسلامبولی در منطقه 6 تهران، طی مراسمی رسمی با حضور مقامات کشوری و شهری، به نام شهید سید حسن نصرالله ، دبیرکل حزب الله لبنان، نام گذاری و پلاک کوبی شد.

آیین نامگذاری و پلاک کوبی خیابان خالد اسلامبولی در منطقه 6 تهران به نام شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با حضور جمعی از مسئولان کشوری و شهری برگزار شد.

به گزارش تسنیم، خیابان حدفاصل شهید بهشتی تا ابتدای خیابان گاندی، طی مراسمی به نام سیدحسن نصرالله سومین دبیرکل حزب الله لبنان نام گذاری و پلاک کوبی شد.

در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری، رییس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، حجت الاسلام والمسلمین میثم امرودی مشاور فرهنگی شهردار تهران، سید مرتضی روحانی شهردار منطقه 6 و جمعی از خانواده شهدا، مدیران شهری و فعالان فرهنگی حضور داشتند.

یاد و نامی فراتر از مرزها/ فرهنگ مقاومت، بخشی از حافظه شهری تهران است در این آیین، حجت الاسلام اختری با اشاره به نقش تاریخی و راهبردی سیدحسن نصرالله در دفاع از ملت های منطقه، از


برچسب ها: دبیرکل حزب الله لبنان - سید حسن نصرالله - حسن نصرالله - دبیرکل حزب الله - حزب الله لبنان - خیابان - نصرالله
آخرین اخبار سرویس:

خیابان خالد اسلامبولی به نام «سید حسن نصرالله» تغییر یافت

خیابان خالد اسلامبولی به نام «سید حسن نصرالله» تغییر یافت