مطالب مرتبط:
اعضای معاونت خادمیاری کانون های خدمت رضوی استان بوشهر معارفه شدند
کشت گوجه فرنگی در استان بوشهر آغاز شد
موزه آرایی و تدوین دانشنامه دفاع مقدس و مقاومت در اولویت برنامه های استان قم قرار دارد
حلقه گذاری پرندگان مهاجر تابستان گذران استان بوشهر
حضور 7 هزار معلم و دانشجومعلم در اردوهای راهیان مقاومت استان کرمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 تیر 1404 ساعت 21:552025-07-22سياسي

تاریخ استان بوشهر با فرهنگ مقاومت عجین شده است


نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و امام جمعه بوشهر گفت: تاریخ استان بوشهر با فرهنگ مقاومت فرهنگ عجین شده است.

- بوشهر- نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و امام جمعه بوشهر گفت: تاریخ استان بوشهر با فرهنگ مقاومت فرهنگ عجین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار سحر امامی مجری معروف صدا و سیما گفت: بوشهر استان ویژه ای است که 936 کیلومتر مرز دریایی و 707 کیلومتر مرز ساحلی و استراتژیک ترین منطقه دریایی ایران بوشهر است لذا در طول تاریخ چهار بار مورد حمله استعمارگران قرار گرفته است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و امام جمعه بوشهر با اشاره به برخی ظرفیت های این استان گفت: استان بوشهر اکنون در عرصه تولید سرانه ملی استان اول است و در عرصه تأمین درآمد سرانه بوشهر نیز همین رتبه را دارد و تهران با فاصله 50 درصد اختلاف استان دوم است به همین دلیل بوشهر استانی راهبردی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: بوشهر در عرصه ناخالص ملی بیشترین تولیدات راهبردی را دارد و 83 درصد گاز ایران را بوشهر و 8 درصد گاز جهان را تأمین می کند و بین 90 تا 95 درصد نفت ایران از جزیره خارگ و عسلویه صادر می شود.

وی بیان داشت: 32 پالایشگاه و 13 فاز گاز و بزرگترین منبع گازی جهان که پارس است در این استان قرار دارد.


برچسب ها: بوشهر - استان بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان - استان - نماینده ولی فقیه - امام جمعه بوشهر - فرهنگ مقاومت
آخرین اخبار سرویس:

تاریخ استان بوشهر با فرهنگ مقاومت عجین شده است

تاریخ استان بوشهر با فرهنگ مقاومت عجین شده است