مطالب مرتبط:
کشف جسد نگهبان افغان در ساختمان متروکه یوسف آباد تهران
تصاویر سینه زدن امیر قلعه نویی در نازی آباد + فیلم
سینه زنی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نازی آباد (فیلم)
سیل و آب گرفتگی در معابر بستان آباد
هواشناسی خرم آباد 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت هوا لرستان فردا پنجشنبه 19 تیر 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 تیر 1404 ساعت 16:252025-07-10اقتصادي

تجمیع 6 منبع آبی برای باغات پسته خلیل آباد


عملیات اجرایی بزرگ ترین طرح تجمیع کم فشار شهرستان خلیل آباد آغاز شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خلیل آباد گفت: اجرای این طرح در روستای مهدی آباد، باعث می شود آب از شش حلقه چاه موتور به صورت یکپارچه و کم فشار به سطح 320 هکتار از باغات پسته منتقل شود.

  محمود شبان اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح با تخلیه نخستین پارت لوله های پلی اتیلن در محل طرح، به صورت رسمی آغاز شد.

  او تاکید کرد: اجرای این طرح می تواند نقش تعیین کننده ای در مدیریت منابع آبی، جلوگیری از هدر رفت آب و افزایش بهره وری کشاورزی در منطقه داشته باشد.

  مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد با اشاره به ویژگی های فنی این طرح ادامه داد: در قالب این طرح، بیش از 14 هزار و 280 متر لوله پلی اتیلن به قطر 315 میلیمتر و وزن تقریبی 110 تن در زمین های کشاورزی روستای مهدی آباد نصب خواهد شد.

  وی هدف اصلی از اجرای این طرح را تأمین آب پایدار و ارتقای راندمان آبیاری در اراضی پسته منطقه عنوان کرد و گفت: آب رسانی با شیوه سنتی و کانال های روباز، موجب اتلاف قابل توجه منابع آبی می شود، اما این طرح علاوه بر کاهش هدر رفت، موجب تسهیل دسترسی باغداران به آب و امکان برنامه ریزی دقیق تر برای آبیاری می شود.


برچسب ها: خلیل آباد - شهرستان خلیل آباد - روستای مهدی آباد - کشاورزی - آباد - جهاد کشاورزی - پلی اتیلن
آخرین اخبار سرویس:

تجمیع 6 منبع آبی برای باغات پسته خلیل آباد

تجمیع 6 منبع آبی برای باغات پسته خلیل آباد