مطالب مرتبط:
رقابت بیش از هفت هزار و 300 داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 در استان سمنان
رقابت20 هزار داوطلب آزمون سراسری نوبت دوم 1404 در گیلان آغاز شد
آغاز نوبت دوم کنکور سراسری 1404 با رقابت نیم میلیونی داوطلب + آمار و سهمیه ها
رقابت 24 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری
رقابت 49 هزار داوطلب آزمون سراسری در اصفهان آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1404 ساعت 11:552025-07-17سياسي

رقابت 17 هزار و 895 داوطلب گلستانی در آزمون سراسری 1404


نماینده سازمان سنجش در گلستان از رقابت 17 هزار و 895 داوطلب در آزمون سراسری 1404 خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گلستان ، کاشانی نژاد گفت:امروز اولین روز رقابت نوبت دوم کنکور سراسری سال 1404 است که گروه های آزمایشی علوم انسانی و ریاضی به رقابت پرداختند.

او ادامه داد: بعدازظهر امروز هم گروه آزمایشی زبان های خارجی و هنر، فردا هم گروه آزمایشی علوم تجربی با هم به رقابت می پردازند.

کاشانی نژاد با بیان اینکه استان گلستان 17 هزار و 895 داوطلب دارد افزود: از این تعداد، 65 درصد خانم و 35 درصد نیز آقا هستند.

او گفت:تعداد داوطلبان در گروه تجربی با 55 درصد و گروه علوم انسانی 29 درصد و گروه ریاضی 7 درصد هستند.

نماینده سازمان سنجش در گلستان افزود: تعداد داوطلبان در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 نسبت به آزمون اردیبهشت ماه حدود 3 هزار و 949 نفر (22 درصد) کاهش داشتیم.

او گفت:نتایج اولیه در نیمه مرداد ماه در قالب نمره خام اعلام می شود و اوایل شهریورماه هم داوطلبان، کارنامه انتخاب رشته دریافت می کنند و همچنین دهه اول شهریور هم انتخاب رشته را خواهند داشت.


برچسب ها: آزمون سراسری - گلستان - داوطلب - رقابت - گروه - سراسری - درصد
آخرین اخبار سرویس:

رقابت 17 هزار و 895 داوطلب گلستانی در آزمون سراسری 1404

رقابت 17 هزار و 895 داوطلب گلستانی در آزمون سراسری 1404