مطالب مرتبط:
توسعه کشت گلخانه ای در تجربه ای نو با کاشت محصولی کمیاب
استاندار کرمان: هیچ دستگاهی حق سنگ اندازی در مسیر فعالان توسعه استان را ندارد
محافل قرآنی ویژه «شهدای اقتدار» در استان سمنان برگزار می شود
شبانگاه خبر ایرنا استان سمنان/ هجدهم تیر 1404
استاندار کرمانشاه: روستاها محور توسعه اقتصادی استان هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 تیر 1404 ساعت 14:552025-07-10اقتصادي

توسعه کشت گلخانه ای در استان سمنان


توسعه کشت های گلخانه ای به منظور مدیریت مصرف آب و بهبود عملکرد تولید در استان سمنان مورد توجه قرار گرفته است.

- توسعه کشت های گلخانه ای به منظور مدیریت مصرف آب و بهبود عملکرد تولید در استان سمنان مورد توجه قرار گرفته است.

گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان  ، در حال حاضر 500 گلخانه به مساحت 148 هکتار در استان سمنان وجود دارد که سالانه 25 هزار تن انواع محصولات باغی و زراعی و گل و گیاهان زینتی کاشت و برداشت می شود.

کاهش مصرف آب به یک دهم، افزایش 10 برابری عمکرد تولید محصول در واحد سطح، کنترل آفات، در دسترس بودن مواد غذایی کامل برای گیاه از جمله مزایای کشت های گلخانه ای است.

زهره ایران منش یکی از بهره برداران و سرمایه گذاران کشت گلخانه ای در استان سمنان برای نخستین بار، در مساحت دو هزار و 500 متر مربع از گلخانه اش بلوبری به روش هیدروپونیک کاشته است.

خانم ایران منش می گوید: کشت بلوبری را برای کسب تجربه جدید انجام داده و در سال اول بیشتر تمرکز روی ریشه زایی گیاه است، تا این کشت جدید به محصول برسد.

خانم ایران منش هزار هکتار از گلخانه اش را هم به کشت توت فرنگی به صورت طبقاتی و هیدرو پونیک اختصاص داده که از هر بوته نیم کیلو و در مجموع 12 تن محصول برادشت کرده است.


برچسب ها: استان سمنان - کشت های گلخانه ای - گلخانه - سمنان - مدیریت مصرف آب - توسعه کشت - استان
آخرین اخبار سرویس:

توسعه کشت گلخانه ای در استان سمنان

توسعه کشت گلخانه ای در استان سمنان