مطالب مرتبط:
پیش بینی غربالگری بینایی بیش از 12 هزار کودک در شهرستان خواف
این میوه تابستانی به سلامت بینایی کمک می کند
ویدئو| عمل اصلاح بینایی
یک عادت رایج که به بینایی آسیب می زند
شهر رمکان نخستین پایلوت غربالگری ژنتیکی در جزیره قشم شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1404 ساعت 15:402025-07-17اجتماعي

غربالگری بینایی هزار و صد کودک در کیش


سرپرست اداره بهزیستی کیش با اشاره به توسعه خدمات توانبخشی و اجتماعی، از غربالگری بینایی هزار و صد کودک در کیش خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، محمدرضا حیدر هایی با اشاره به تجهیز مراکز بهزیستی کیش، گفت: یکی از بهترین و مجهزترین مراکز توانبخشی کشور در کیش فعال است و هیچ فردی پشت نوبت دریافت خدمات توانبخشی قرار ندارد.

او افزود: خدمات کاملی شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی، توانبخشی ویژه معلولان ذهنی و کودکان اوتیسم به مراجعه کنندگان ارائه می شود.

حیدرهایی، افزود: تا دوسال گذشته تنها بخش کاردرمانی و گفتاردرمانی در بهزیستی کیش فعال بود و حدود 100 نفر در صف دریافت خدمات قرار داشتند، اما اکنون خدمات گسترده شده و به جامعه هدف بیشتری خدمات ارائه می شود.

سرپرست اداره بهزیستی کیش، گفت: کمیسیون های تخصصی تعیین و تشخیص شدت و نوع معلولیت که در گذشته با حضور کارشناسان استان هرمزگان برگزار می شد، امروز با استفاده از متخصصان بومی کیش، حداقل دو نوبت در سال برگزار می شود.

حیدرهایی با اشاره به فعالیت خط اورژانس اجتماعی در مراکز استانها، گفت: کیش به عنوان نخستین اداره غیر مرکز استان، خط اورژانس اجتماعی پاسخگوی تماس های متقاضیان است و مرکز مداخله در بحران نیز در کیش راه اندازی شده است.


برچسب ها: سرپرست اداره بهزیستی - توانبخشی - خدمات - غربالگری بینایی - بهزیستی - خدمات توانبخشی - گفتاردرمانی
آخرین اخبار سرویس:

غربالگری بینایی هزار و صد کودک در کیش

غربالگری بینایی هزار و صد کودک در کیش