مطالب مرتبط:
استفاده از مشربات الکی تقلبی 31 نفر را راهی بیمارستان بزرگ دزفول کرد
مشربات الکی تقلبی 31 نفر را در دزفول راهی بیمارستان کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1404 ساعت 23:252025-07-12پزشكي

مسمومیت 31 نفر با مشروبات الکلی تقلبی در دزفول


استفاده از مشربات الکی تقلبی 31 نفر راهی بیمارستان بزرگ دزفول کرد و منجر به فوت یک نفر شد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، محمدعلی شفیعی نیا شنبه شب بیان کرد: طی کمتر از 24 ساعت اخیر، 31 نفر بر اثر استفاده از مشروبات الکلی تقلبی به بیمارستان بزرگ دزفول مراجعه کردند که در کمترین زمان ممکن اقدامات درمانی لازم از طرف پزشکان و کادر درمانی بیمارستان انجام شد.

وی افزود: یک نفر از این افراد بر اثر استفاده از مشروبات الکلی جان خود را از دست داد و پنج نفر در آی سی یو به سر می برند.

رییس بیمارستان بزرگ دزفول اظهارکرد: هفت نفر بر اثر مصرف مشروبات الکلی تقلبی در این بیمارستان دیالیز شدند.

وی افزود: شهروندان از مصرف هرگونه مشروبات الکلی خوداری کنند چراکه الکل علاوه بر آسیب های جدی کبدی در صورت ناخالصی با سایر الکل های صنعتی آسیب های جبران ناپذیری ازجمله نارسایی کلیه، نابینایی و حتی مرگ را باعث می شود.


برچسب ها: مشروبات الکلی - بیمارستان بزرگ دزفول - مشروبات الکلی تقلبی - بیمارستان - الکل - الکلی - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

مسمومیت 31 نفر با مشروبات الکلی تقلبی در دزفول

مسمومیت 31 نفر با مشروبات الکلی تقلبی در دزفول