مطالب مرتبط:
نماینده قم در مجلس: تاسیسات زیر زمینی آسیب ندیده است/ دانش هسته ای با این جنایت ها نابود شدنی نیست
تایید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت های هسته ای ایران
سایت های هسته ای کشور مورد تهاجم قرار گرفت/ توسعه صنعت هسته ای متوقف نخواهد شد
تاسیسات زیر زمینی آسیب ندیده است/ دانش هسته ای با این جنایت ها نابود شدنی نیست
ترخیص شبانه روزی دارو و تجهیزات پزشکی از گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 تیر 1404 ساعت 09:302025-06-22بين الملل

تهاجم به تجهیزات هسته ای، جنایت جنگی است


وزیر اسبق بهداشت ضمن محکومیت تجاوزات رژیم غاصب صهیونیستی به خاک کشورمان، در عین حال تهاجم به تجهیزات هسته ای را جنایتی جنگی خواند و گفت: متاسفانه حمایت های جهان غرب از موجود خبیث رژیم صهیونی سبب سلب آزاداندیشی از سازمان های بین المللی شده و این سازمانها .

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ دکتر کامران باقری لنکرانی با محکومیت تجاوزات رژیم غاصب صهیونیستی به خاک کشورمان و کشته و مجروح شدن شماری از هموطنان، در عین حال درباره قوانین بین المللی در ارتباط با مصونیت کادر درمان و مراکز درمانی در جنگ اظهار کرد: بررسی قوانین بین المللی بیانگر این است افرادی که مسئولیت مراقبت از بیماران را بر عهده دارند، امدادگران، مراکز درمانی و آمبولانس ها در جنگ ها از مصونیت برخوردار هستند.

  وی با بیان اینکه رژیم اشغالگر قدس در زمینه رعایت نکردن مصونیت کادر سلامت و مراکز درمانی ید طولایی دارد، گفت: رژیم صهیونی در تمام جنگ هایی که حضور داشته و به ویژه طی دو سه سال گذشته نسبت به مصونیت مراکز درمانی، امدادگران، کادر سلامت و آمبولانس ها هیچ توجهی نکرده است.

وزیر اسبق بهداشت ادامه داد: رژیم اشغالگر قدس نسبت به تخریب گسترده تمام بیمارستان های غزه اقدام کرد و اکنون شرایط غزه به نحوی است که هیچ بیمارستان سالمی در آنجا وجود ندارد و فقط یک یا دو مرک


برچسب ها: رژیم غاصب صهیونیستی - مراکز درمانی - قوانین بین المللی - بین المللی - دکتر کامران باقری لنکرانی - درمان - سازمان های بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

تهاجم به تجهیزات هسته ای، جنایت جنگی است

تهاجم به تجهیزات هسته ای، جنایت جنگی است