مطالب مرتبط:
اعتراض ایران به حمله عامدانه رژیم اسراییل به کادر درمان
لاریجانی: اسراییل به من هم پیام تهدیدآمیز داد؛ گفتند 12 ساعت وقت دارید از تهران خارج شوید؛ جواب درخوری دادم/ ترامپ مذاکره را به عنوان ظرفیتی برای فریبکاری بکار برد
حملات توپخانه ارتش رژیم اسراییل به شرق غزه / 19 فلسطینی شهید و مجروح شدند
تصویری از حمایت تمام قد آلمان از رژیم کودک کش اسراییل
حماس: مذاکرات به دلیل اصرار رژیم اشغالگر اسراییل بر ادامه جنگ بی نتیجه مانده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 تیر 1404 ساعت 18:202025-06-30بين الملل

رژیم اسراییل بر سر بلندی های جولان با سوریه مذاکره نمی کند


گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم اسراییل تاکید کرد که اسراییل در هیچ توافق صلحی بر سر سرنوشت بلندی های جولان سوریه، وارد مذاکره نخواهد شد.

- به گزارش جماران؛ گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم اسراییل، دوشنبه 9 تیر در یک نشست خبری بار دیگر اعلام کرد که اسراییل علاقه مند به برقراری روابط دیپلماتیک رسمی با سوریه و لبنان است.

او همچنین تاکید کرد که با وجود این رویکرد، اسراییل در هیچ توافق صلحی بر سر سرنوشت بلندی های جولان سوریه، وارد مذاکره نخواهد شد.

این سخنان پس از آن مطرح شد که ساعر شنبه گذشته اعلام کرده بود، باقی ماندن اسراییل در بلندی های جولان، شرط اساسی برای عادی سازی روابط با سوریه است.

وی در گفت وگو با کانال آی نیوز 24 اظهار داشت که به رسمیت شناختن حاکمیت اسراییل بر بلندی های جولان از سوی سوریه، پیش شرط هرگونه توافق آتی با احمد الشرع، رییس جمهوری سوریه خواهد بود.

ساعر گفت: اگر اسراییل فرصت یابد به توافق صلح یا عادی سازی روابط با سوریه برسد، با این شرط که جولان تحت حاکمیت ما باقی بماند، این موضوع به نفع آینده اسراییلی ها خواهد بود.

در همین حال، این کانال اسراییلی به نقل از یک منبع سوری گزارش داد که اسراییل و سوریه پیش از پایان سال 2025 ، توافق نامه صلح امضا خواهند کرد.


برچسب ها: بلندی های جولان - اسراییل - سوریه - رژیم اسراییل - بلندی - جولان - برقراری روابط دیپلماتیک
آخرین اخبار سرویس:

رژیم اسراییل بر سر بلندی های جولان با سوریه مذاکره نمی کند

رژیم اسراییل بر سر بلندی های جولان با سوریه مذاکره نمی کند