مطالب مرتبط:
رعایت استاندارد در تولید و مصرف، فرهنگ سازی شود
صدای پدافند و انفجار در تبریز | علت چه بود؟ سپاه اطلاعیه داد
قطعا در ماده 100 متر سرعت در آسیا مدال می گیریم/ پیست استاندارد در ایران نداریم
درخشش دانشگاه تبریز در رتبه بندی جهانی کیو اس 2026
قطعا در ماده 100 متر سرعت در آسیا مدال می گیریم/ پیست استاندارد در ایران نداریم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 تیر 1404 ساعت 22:552025-07-15سياسي

استاندارد بودن میزان سختی آب شرب تبریز


مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه میزان سختی آب شرب تبریز در حد استاندارد است گفت: رسالت ما در این سازمان نظارت بر حسن اجرای قوانین موجود است.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،کاشانی در جلسه شورای استاندارد آذربایجان شرقی با بیان اینکه کالیبراسیون ترازو های سطح شهر یکی از اقدامات اداره کل استاندارد است گفت: ترازوهای نزدیک به 4 هزار و 500 فروشگاه کالیبره شده است.

  وی تصریح کرد: موضوع استاندارد آسانسور نیز یکی دیگر از دغدغه های ماست و به جهت حفظ حقوق مصرف کننده باید تمامی تلاش خود را بکار بگیریم در همین راستا تامین بودجه لازم برای این موضوع از سوی دستگاه های متولی بسیار ضرورت دارد.

  بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تدوین استاندارد برای کل کشور در استان و نیز الگوسازی و استاندارد آفرینی مورد انتظار است گفت: اگر قواعد حکمرانی و عملکردی را در تدوین استاندارد های لازم مشخص کنیم قطعا موفق خواهیم بود.

  سرمست اجرا و اعمال استاندارد های موجود را کار ارزشمندی دانست و گفت: در مقام اجرا اگر هر کاری را با عزم اجرایی صحیح بر اساس قانون و اختیارات انجام دهیم که بسیار ثمربخش خواهد بود.


برچسب ها: استاندار - استاندارد - آذربایجان شرقی - استان - آذربایجان - استاندار آذربایجان شرقی - شرقی
آخرین اخبار سرویس:

استاندارد بودن میزان سختی آب شرب تبریز

استاندارد بودن میزان سختی آب شرب تبریز