مطالب مرتبط:
اقامه نماز جمعه به امامت صدیقی توهین به افکار عمومی و سوءاستفاده از جایگاه هاست
انتقاد از رسانه ملی؛ چرا آموزش های پزشکی در جنگ 12 روزه غایب بودند؟/ «به آموزش طب نظامی نیاز داشتیم، نه طب سنتی»
رسانه و دوربین کار می کنند، همانطور که موشک کار می کند/ باید مستندهای تحلیلی از جنگ 12 روزه ساخت
زخمی شدن پزشکیان در حمله اسراییل طی جنگ 12 روزه؛ رسانه آمریکایی هم تایید کرد + عکس
دیپلماسی در دل موشک: ایران، بازیگری چندبُعدی در میدان جنگ نوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 تیر 1404 ساعت 14:202025-07-18سياسي

جنگ امروز در عرصه های دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی است


امام جمعه میناب جنگ امروز را فراتر از میدان نظامی دانست و بر حضور مقتدرانه ایران در تمامی عرصه ها از جمله دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی تأکید کرد.

- جنگ امروز در عرصه های دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی است میناب- امام جمعه میناب جنگ امروز را فراتر از میدان نظامی دانست و بر حضور مقتدرانه ایران در تمامی عرصه ها از جمله دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حضرت آیت الله محسن ابراهیمی در خطبه های نماز جمعه میناب، ضمن توصیه به تقوا، جنگ امروز را چندوجهی خواند و بر لزوم حضور مقتدرانه در تمام جبهه ها از جمله رسانه و اقتصاد تأکید کرد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به گستردگی عرصه های تقابل با دشمن، افزود: ما باید با قدرت و قوت در همه عرصه ها حضور پیدا کنیم.

حضور ایران در همه میدان ها مقتدرانه است.

خطیب جمعه میناب یادآور شد: بهترین الگو برای جهاد تبیین امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها است.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش جنگ روایت ها در تعیین نتیجه جنگ ها و نبردها، گفت: در جنگ روایت ها جهاد تبیین نقش بسزایی دارد و باید همگان در اهتمام به تبیین و روشنگری مصر باشند.


برچسب ها: افکار عمومی - اقتصاد - رسانه - امروز - عمومی - حضور - میناب
آخرین اخبار سرویس:

جنگ امروز در عرصه های دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی است

جنگ امروز در عرصه های دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی است