مطالب مرتبط:
«خیمه هنر» رویدادی متفاوت در دهه اول ماه محرم
برگزاری مراسم سوگواری دهه دوم ماه محرم در حرم عبدالعظیم(ع)
سوگواری عزاداران حسینی کیش در دهه اول ماه محرم
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مرکز اسلامی المهدی (عج) رم
تقدیر امام جمعه شهر آران و بیدگل از حضور پرشور مردم در دهه اول محرم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 تیر 1404 ساعت 12:102025-07-08سياسي

انجام بیش از 1500 نظارت بهداشتی در دهه اول ماه محرم در قم


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ایام سوگواری دهه اول ماه محرم 1573 نظارت بهداشتی از مساجد، مواکب و حسینیه ها صورت گرفت.

- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ایام سوگواری دهه اول ماه محرم 1573 نظارت بهداشتی از مساجد، مواکب و حسینیه ها صورت گرفت.

دکتر سیامک محبی با اشاره به انجام 1573 نظارت بهداشتی در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان در دهه اول ماه محرم افزود: در این مدت، 515 مورد بازرسی از مساجد، تکایا و حسینیه ها، 385 مورد نظارت بر موکب و ایستگاه های صلواتی، 518 مورد کنترل و نظارت بر توزیع نذورات مربوط به مراسم ها و همچنین 155 مورد از بازرسی ها بصورت گروه های مشترک با سازمان های مرتبط انجام شده است.

 وی گفت: در این نظارت ها، 1807 مورد سنجش بار میکروبی با دستگاه های پرتابل، 54 مورد نمونه برداری و 777 مورد کلرسنجی آب برای اطمینان از سلامت آب آشامیدنی انجام شده است.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به بازدید های انجام شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی افزود: با پیگیری 58 مورد شکایت بهداشتی از طریق سامانه 190، 938 کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی مشکوک معدوم و از چرخه مصرف خارج شد.

دکتر محبی با تأکید بر اهمیت آموزش گفت: برای حفظ سلامت همشهریان و عزاداران اباعبدالله الحسین (ع)، هشت جلسه توجیهی و هماهنگی با متولیان هی


برچسب ها: بهداشتی - دانشگاه علوم پزشکی قم - نظارت - دانشگاه علوم پزشکی - ماه محرم - مورد - حسینیه ها
آخرین اخبار سرویس:

انجام بیش از 1500 نظارت بهداشتی در دهه اول ماه محرم در قم

انجام بیش از 1500 نظارت بهداشتی در دهه اول ماه محرم در قم